Beurzenkalender
 
Internationale Kwekerijdagen
Wanneer? 15-06-2019 - 16-06-2019
Waar? Landgoed Bingerden, Angerlo
Op de Internationale Kwekerijdagen zijn planten de sterren van de show! Het is een planten feest in een omlijsting van de oude historische tuinen. Kwekers uit binnen en buitenland komen hier ieder jaar samen, met bijzondere collecties. Alles wat groeit en bloeit voor de tuin is op Bingerden te koop. Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen en voor al die gespecialiseerde kwekerijen hoeft men slechts één reis te maken. De tuinen zijn vrij toegankelijk en men kan overal even gaan zitten om uit te rusten of iets te eten op het grote terras voor het huis of onder de bomen in het park. Jaarlijks is er een thema dat ook het onderwerp is voor lezingen, gegeven door beroemdheden uit de tuinenwereld. De lezingen zijn bij het entreekaartje inbegrepen evenals het parkeren en een catalogus met de adressen van alle deelnemers. Sjouwen met zakken vol met planten is niet nodig. Er is een gratis planten parking waar de aankopen bewaard kunnen worden tot men naar huis gaat. De Internationale Kwekerijdagen maken van iedereen een tuinen freak!
 
Farm & Country Fair
Wanneer? 21-06-2019 - 23-06-2019
Waar? Aalten-Dinxperlo, Aalten
De Farm en Country Fair is een dag puur genieten van het platteland. Deze Fair naar voorbeeld van de grote Engelse plattelandsshows is uniek in Nederland en zeer uitgebreid. Een lusthof voor fanatieke tuiniers, dé plek voor dierenliefhebbers en een must voor iedereen die houdt van luxe artikelen in landelijke sfeer. Op de beurs staan 400 standhouders en er is een doorlopend programma in meerdere showringen.
 
Terdege Zomerfair
Wanneer? 31-07-2019 - 03-08-2019
Waar? Landgoed Schaffelaar, Barneveld
Woon-, tuin- en buitenbeurs voor het hele gezin met ongeveer 200 standhouders. Op de beurs is er van alles te vinden dat met wonen, tuinen en het buitenleven te maken heeft. Eén van de vaste onderdelen is een brocantemarkt.
 
Bouwblokjes
Wanneer? 03-08-2019 - 04-08-2019
Waar? Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg
Tijdens het evenement worden eigen creaties getoond, worden er bouwwedstrijden georganiseerd voor de kinderen, zijn er diverse demonstraties van de mogelijkheden die het nieuwe LEGO biedt en natuurlijk zijn er ook allerlei soorten LEGO te koop.
 
Landgoedfair Heerlijkheid Mariënwaerdt
Wanneer? 14-08-2019 - 18-08-2019
Waar? Landgoed De Heerlijkheid Mariënwaerdt, Beesd
Buitenevenement waar ruim 120 standhouders hun producten, variërend van buitenkleding, sieraden, antiek, brocante en decoraties tot planten, smeedwerk en tuingereedschap tonen. Daarnaast vinden er diverse demonstraties plaats waar buitenmensen, honden, paarden en roofvogels laten zien wat ze samen kunnen. De landgoedkok geeft kookdemonstraties met biologische boerenproducten die op de Fair volop verkrijgbaar zijn. Tevens zijn er rondleidingen door het landhuis en de oude moestuin.
 
HISWA te Water
Wanneer? 03-09-2019 - 08-09-2019
Waar? NDSM-werf, Amsterdam
HISWA te water is Europa’s meest complete in-water bootshow. Bezoekers kunnen op de steigers genieten van het 'blinkende' aanbod van zo'n 450 luxe zeil-, motorjachten, sportboten en sloepen. Door vast te houden aan een minimumlengte van zeven meter voor tentoongestelde boten onderscheidt de bootshow zich zichtbaar van andere (inter)nationale watersportbeurzen. In tentaccommodaties op de kade presenterenzeil- en mastenmakers, jachtmakelaars en leveranciers van dekbeslag en toebehoren zich. De bootshow biedt ieder jaar weer tientallen Nederlandse, Europese en mondiale primeurs.
 
Crea Weekend Rijswijk
Wanneer? 06-09-2019 - 08-09-2019
Waar? De Broodfabriek, Rijswijk Zh
Dé beurs voor creatieve mensen, die op zoek zijn naar nieuwe materialen om hun hobby uit te oefenen en graag op de hoogte blijven van de nieuwste hobbytrends.
 
Paranormaal Alternatief
Wanneer? 07-09-2019 - 08-09-2019
Waar? De Broodfabriek, Rijswijk Zh
De tweedaagse beurs geldt als ontmoetingspunt voor alle grote namen uit de paranormale wereld en alternatieve branche. Deelnemers uit Nederland en België presenteren een compleet aanbod van alle denkbare paranormale en alternatieve disciplines. Daarnaast biedt het evenement ook nog vijftig lezingen, workshops, demonstraties en optredens.
 
Herfstfair
Wanneer? 13-09-2019 - 15-09-2019
Waar? Kasteel Cannenburch, Vaassen
Nadat de Herfstfair in 2013 verhuisde van Orvelte naar Roden, maakt de fair in 2014 weer een move. Nu naar het Drentse Havelte! De charmante, monumentale buitenplaats Overcinge is het decor voor deze inspirerende fair. De Herfstfair biedt plaats aan talloze sfeervolle en originele stands. Tel daar het glooiende landschap, de prachtige parktuin, het idyllische theeprieeltje en de fraaie ophaalbrug bij op en je hebt een prachtig decor voor een ongekende belevenis. De Herfstfair: genieten van ambachtelijke lekkernijen en streekproducten, tuinplanten, herfstdecoraties .... Maar ook brocante, outdoorkleding en laarzen, serviezen. %u3000
 
50PlusBeurs
Wanneer? 17-09-2019 - 21-09-2019
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
Dit evenement richt zich op 50-plussers die geïnteresseerd zijn in thema's als vakantie, vrije tijd, wonen, mode & beauty, gezondheid en maatschappij. Met 600 stands, workshops en presentaties maar ook met vele optredens op podia zoals muziekoptredens, modeshows, kookdemonstraties, dansvoorstellingen en exposities. Bezoekers kunnen meedoen aan prijsvragen en give-aways en met vragen terecht op het Ombudsplein en de Ouderen Vraagbaak.
 
1 2 3 4 5 6 7 8