Beurzenkalender
 
Caravana
Wanneer? 23-01-2020 - 28-01-2020
Waar? WTC Expo, Leeuwarden
Zes dagen lang is het WTC Expo Leeuwarden volledig bezet door kampeerliefhebbers en heerst er een ultieme vakantiesfeer. Hier zijn caravan- en camperprimeurs, tenten, chalets, ruim 200 campings uit heel Europa, kampeeraccessoires en de nieuwste kampeertrends de perfecte mix voor kampeerders. Naast de meest populaire vakantiebestemmingen, zoals Frankrijk, Duitsland en Italië, zijn ook minder bekende vakantielanden op de beurs te vinden, zoals Letland, Tsjechië en Zwitserland.
 
KWPN Stallion Show
Wanneer? 29-01-2020 - 01-02-2020
Waar? Brabanthallen, 's-hertogenbosch
KWPN-fokkers kunnen voor hun merries kiezen uit een select aanbod van hengsten, die via de internationaal befaamde KWPN Hengstenkeuring en het strenge verrichtingsonderzoek zijn geselecteerd. De selectie vindt niet alleen plaats op afstamming en exterieur, maar vooral op aanleg voor springen en dressuur bij de rijpaarden, op de aanleg als tuigpaard bij tuigpaarden en op de aanleg voor springen, dressuur en het aangespannen werk bij Gelderse Paarden. Bovendien worden aan de KWPN-hengsten de allerhoogste eisen gesteld wat betreft het karakter, de kwaliteit van het sperma en de gezondheid. De Hengstenkeuring in Den Bosch geldt als de finale van een groot aantal voorselectiedagen. Naast de hengstenselectie biedt de Hengstenkeuring in Den Bosch nog veel meer. Zo kan het publiek genieten van diverse sportrubrieken en shows en de KWPN Select Sale.
 
Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer
Wanneer? 29-01-2020 - 31-01-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
De vakbeurs Facilitair en is hét evenement voor alle professionals, die werkzaam zijn op het gebied van facilitair management in het bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs of bij de overheid. De bezoekende eindgebruikers krijgen op de beurs een zeer uitgebreid aanbod van facilitaire diensten en producten. Van automatisering tot zonwering en van beveiliging tot en met schoonmaak. Tezamen goed voor méér dan 150 verschillende facilitaire dossiers (www.centrumfacilitair.nl).
 
Webwinkel Vakdagen
Wanneer? 29-01-2020 - 30-01-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
De webwinkel Vakdagen biedt een overzicht aan leveranciers met een breed aanbod van producten en diensten om u online op de beste wijze te presenteren. Parallel aan de beurs vindt er een uitgebreid lezingenprogramma plaats dat gratis toegankelijk is voor de bezoeker.
 
EventSummit
Wanneer? 30-01-2020 - 30-01-2020
Waar? Rotterdam Ahoy, Rotterdam
EventSummit is de internationale spin-off van het bekende, Nederlandse beurs: EvenementContact. De beurs richt zich op de evenementenmarkt in Nederland, Belgie en Duitsland. De beurs richt zich op innovatieve bedrijven. Producten en services van deze organisaties kunnen evenementenorganisaties helpen om de kwaliteit te verbeteren van toekomstige evenementen. Ook heeft de beurs een bijzonder en inspirerend kennisprogramma.
 
Carp
Wanneer? 31-01-2020 - 02-02-2020
Waar? IJsselhallen Zwolle, Zwolle
Hengelsporters kunnen hun hart ophalen tijdens de grootste karperbeurs van Europa. Nieuwe vistechnieken, onderlijnsystemen, de nieuwste producten en alle bekende topmerken zullen worden gepresenteerd aan het publiek. Daarnaast zullen er interessante demonstraties en handige adviezen worden gegeven, met uiteraard de nadruk op het karpervissen.
 
Duikvaker
Wanneer? 31-01-2020 - 02-02-2020
Waar? Expo Houten, Houten
Op dit duik-event in de Expo in Houten kunnen de bezoekers alle facetten van de onderwaterwereld beleven die daar tastbaar zijn gevisualiseerd: de geur van neopreen, blinkende high-tech duikapparatuur, tropische foto's, video's en dia's van de onderwaterwereld en voelbaar opspattend water. Daarnaast zijn er diashows en demonstraties, gratis proefduiken vanaf 8 jaar (onder begeleiding), presentaties onderwaterfotografie, opleidingen en apparatuur.
 
Neuzelbeurs
Wanneer? 01-02-2020 - 02-02-2020
Waar? De Broodfabriek, Rijswijk Zh
Tijdens deze weekenden staan er meer dan 300 kramen per dag! De standhouders van de Neuzelbeurs hebben hun best weer gedaan om zoveel mogelijk tweedehands artikelen uit de kelder of van zolder te halen om deze tegen zeer aantrekkelijke prijzen te verkopen.
 
Voorjaarsbeurs Winkel
Wanneer? 01-02-2020 - 02-02-2020
Waar? Jan Schreur Recreatie, Winkel
Vrije tijd leeft in Nederland en wij proberen de mensen op weg te helpen. Je moet het open recreatie weekend niet zien als een traditionele vakantiebeurs. Er komt breder publiek en bovendien is de entree gratis. Het is een laagdrempelig evenement met een regionaal karakter.
 
Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen Breda
Wanneer? 01-02-2020 - 02-02-2020
Waar? Grote Kerk Breda/Onze Lieve Vrouwe Kerk, Breda
De Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen houdt zich verre van het massatoerisme. Gespecialiseerde reisorganisaties bieden bijzondere reizen van hoge kwaliteit aan, van poolreizen tot kloosterwandelingen. Wandeltochten vormen een centraal thema. Ze brengen de avontuurlijke reiziger naar de verste uithoeken van de wereld en brengen de wandelaar tot zichzelf.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18