Beurzenkalender
 
European Subcontracting & Engineering Fair (ESEF)
Wanneer? 01-09-2020 - 04-09-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
ESEF is dé vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen, kennis te delen en investeringen te doen. ESEF biedt de (maak)industrie een centraal en interactief platform waar alle noviteiten aanwezig zijn. Hier wordt kennis overgedragen, genetwerkt en nieuwe contacten gelegd. Bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd en mogen daarom een bezoek aan ESEF niet overslaan!
 
De Leveranciersdagen
Wanneer? 02-09-2020 - 03-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
De Leverancierdagen zijn het jaarlijks terugkerende professionele ontmoetingsmoment van de promotionele productenbranche.
 
Valkerij Beurs Nederland
Wanneer? 06-09-2020 - 06-09-2020
Waar? Equestrian Centre Tilburg, Tilburg
Deze beurs heeft als doel om alle roofvogel-, uilen- en gierenliefhebbers samen te brengen en u de mogelijkheden op het gebied van valkerij te laten ervaren. Dit kan zijn het houden van roofvogels, uilen en gieren tot het werken met roofvogels. Gedurende de dag zullen er verschillende roofvogeldemonstraties worden gehouden met valken, gieren, arenden en uilen. Er zullen vele leuke standjes zijn van verenigingen, particulieren en bedrijven. Tijdens de pauzes kunt u allerlei roofvogels bezichtigen bij de aanwezige standjes. Ook voor kinderen worden er leuke activiteiten aangeboden. Er is voor hen o.a. de mogelijkheid om zich te laten schminken en er zal een springkussen staan.
 
Duurzaam Verwarmd
Wanneer? 07-09-2020 - 09-09-2020
Waar? Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Deze vakbeurs kan voor professionals worden gebruikt om up to date te blijven in hun vakgebied.
 
Installatie & Elektro Vakbeurs
Wanneer? 08-09-2020 - 10-09-2020
Waar? Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg
Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. In de grote diversiteit exposanten en bezoekers schuilt de grote kracht. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van o.a. sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, en meet- en regelapparatuur maken onderdeel uit van het platform.
 
Najaarsbeurs/Trade Mart Utrecht
Wanneer? 13-09-2020 - 16-09-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht - Beatrixgebouw, Utrecht
Handelsbeurs voor non food met onder andere kado-artikelen, posters, hobby en creatief artikelen, lederwaren, bijoux en modeaccessoires, uurwerken, goud en zilver, optiek, glas, kristal, aardewerk en porselein, couvertartikelen, luxe- en huishoudelijke artikelen, kunstnijverheidsartikelen.
 
Vakbeurs KreavaK
Wanneer? 13-09-2020 - 14-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
De Vakbeurs Creatief & Hobby is bestemd voor alle creatieve sectoren en is vooral opgezet om deze in één vakbeurs samen te brengen. De VCH wordt zowel in het voor- als in het najaar gehouden. Of het nu om hobby, handwerk, kunst, ambacht of andere creatieve sectoren gaat, allen passen op de Vakbeurs Creatief & Hobby.
 
Fabrics & More
Wanneer? 13-09-2020 - 14-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
Fabrics & more is een vakbeurs voor stoffen en aanverwante materialen. De doelstelling van de vakbeurs Fabrics & More is om een zo breed mogelijk platform te bieden voor hen die met stoffen actief zijn. Of het nu gaat om het bestellen van rollen of planken voor een ieder brengen de exposanten hun nieuwste stoffen en designs naar Maastricht.
 
Jewels & Watches Inkoopdag
Wanneer? 13-09-2020 - 15-09-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
Jewels & Watches is het Juwelierscentrum van de Benelux, op de 1e etage van Trade Mart. Hier vindt de specialist een divers aanbod van zowel juwelen als horloges waaruit permanent ingekocht kan worden. Het is de ideale locatie om inspiratie op te doen, maar ook om de hoogte te blijven van de laatste toonaangevende trends uit de sieradenbranche. Trends, innovaties en de nieuwste producten zijn het gehele jaar offline en online zichtbaar.
 
Vakbeurs Stoffen & Meer
Wanneer? 13-09-2020 - 14-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
om ook in het voorjaar invulling te geven aan de vraag voor dit concept van aanbieders van stoffen in het segment mode-, quilt- en home-Deco stoffen.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11