Beurzenkalender
 
European Subcontracting & Engineering Fair (ESEF)
Wanneer? 01-09-2020 - 04-09-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
ESEF is dé vakbeurs op het gebied van toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens per twee jaar komen OEM-bedrijven, productontwikkelaars en inkopers naar ESEF toe om zich te laten inspireren door de actuele ontwikkelingen, (nieuwe) contacten te leggen, kennis te delen en investeringen te doen. ESEF biedt de (maak)industrie een centraal en interactief platform waar alle noviteiten aanwezig zijn. Hier wordt kennis overgedragen, genetwerkt en nieuwe contacten gelegd. Bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd en mogen daarom een bezoek aan ESEF niet overslaan!
 
De Leveranciersdagen
Wanneer? 02-09-2020 - 03-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
De Leverancierdagen zijn het jaarlijks terugkerende professionele ontmoetingsmoment van de promotionele productenbranche.
 
Valkerij Beurs Nederland
Wanneer? 06-09-2020 - 06-09-2020
Waar? Equestrian Centre Tilburg, Tilburg
Deze beurs heeft als doel om alle roofvogel-, uilen- en gierenliefhebbers samen te brengen en u de mogelijkheden op het gebied van valkerij te laten ervaren. Dit kan zijn het houden van roofvogels, uilen en gieren tot het werken met roofvogels. Gedurende de dag zullen er verschillende roofvogeldemonstraties worden gehouden met valken, gieren, arenden en uilen. Er zullen vele leuke standjes zijn van verenigingen, particulieren en bedrijven. Tijdens de pauzes kunt u allerlei roofvogels bezichtigen bij de aanwezige standjes. Ook voor kinderen worden er leuke activiteiten aangeboden. Er is voor hen o.a. de mogelijkheid om zich te laten schminken en er zal een springkussen staan.
 
Duurzaam Verwarmd
Wanneer? 07-09-2020 - 09-09-2020
Waar? Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
Duurzaam Verwarmd is de grootste vakbeurs voor duurzame klimaattechnieken in de Benelux. Deze vakbeurs kan voor professionals worden gebruikt om up to date te blijven in hun vakgebied.
 
Installatie & Elektro Vakbeurs
Wanneer? 08-09-2020 - 10-09-2020
Waar? Evenementenhal Hardenberg, Hardenberg
Dé vakbeurs voor ondernemers en relaties uit de installatiebranche. In de grote diversiteit exposanten en bezoekers schuilt de grote kracht. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren op het gebied van o.a. sanitair, verwarmingssystemen, klimaattechnieken, en meet- en regelapparatuur maken onderdeel uit van het platform.
 
Najaarsbeurs/Trade Mart Utrecht
Wanneer? 13-09-2020 - 16-09-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht - Beatrixgebouw, Utrecht
Handelsbeurs voor non food met onder andere kado-artikelen, posters, hobby en creatief artikelen, lederwaren, bijoux en modeaccessoires, uurwerken, goud en zilver, optiek, glas, kristal, aardewerk en porselein, couvertartikelen, luxe- en huishoudelijke artikelen, kunstnijverheidsartikelen.
 
Fabrics & More
Wanneer? 13-09-2020 - 14-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
Fabrics & more is een vakbeurs voor stoffen en aanverwante materialen. De doelstelling van de vakbeurs Fabrics & More is om een zo breed mogelijk platform te bieden voor hen die met stoffen actief zijn. Of het nu gaat om het bestellen van rollen of planken voor een ieder brengen de exposanten hun nieuwste stoffen en designs naar Maastricht.
 
Jewels & Watches Inkoopdag
Wanneer? 13-09-2020 - 15-09-2020
Waar? Jaarbeurs Utrecht, Utrecht
Jewels & Watches is het Juwelierscentrum van de Benelux, op de 1e etage van Trade Mart. Hier vindt de specialist een divers aanbod van zowel juwelen als horloges waaruit permanent ingekocht kan worden. Het is de ideale locatie om inspiratie op te doen, maar ook om de hoogte te blijven van de laatste toonaangevende trends uit de sieradenbranche. Trends, innovaties en de nieuwste producten zijn het gehele jaar offline en online zichtbaar.
 
Art & Paper Xperience
Wanneer? 13-09-2020 - 14-09-2020
Waar? Expo Houten, Houten
Het doel van deze vakbeurs, georganiseerd door ASWS, is in de eerste plaats om winkeliers, ambulante handel en andere ondernemers in contact te brengen met fabrikanten, importeurs, handelaren, leveranciers en dienstverlenende instellingen in de kunstenaarsbenodigdheden, stationery en de kantoorvakhandelcreatieve (hobby) sector.
 
de Netwerkvloer
Wanneer? 15-09-2020 - 15-09-2020
Waar? Grolsch Veste, Enschede
De Netwerkvloer, de wil om het verschil te maken! Netwerken leuk en interessant maken, het verschil in zakendoen, dat is waar deze beurs voor staat. De Netwerkvloer is een netwerkorganisatie welke zich richt op 'real life' aspect van netwerken. Dat is de wil om jezelf als ondernemer te presenteren en hun drijfveer die als een rode draad door De Netwerkvloer loopt. Netwerken en jezelf als ondernemer presenteren gaan hand in hand op De Netwerkvloer.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10