Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons en Sponsorreport presenteren branchecijfers Nederlandse sponsormarkt

Respons en Sponsorreport presenteren branchecijfers Nederlandse sponsormarkt

De Nederlandse sponsorbranche blijft boeien én groeien! Maar wat zijn precies de feiten en de cijfers van deze branche? Dat hoort u op donderdag 12 maart in SX op Strijp-S te Eindhoven, wanneer Respons in samenwerking met Sponsorreport in de branchecijfers van de Nederlandse sponsormarkt presenteert, aan de hand van onder meer de SponsorMonitor 2015.

Bob van Oosterhout, directeur Triple Double verzorgt de aftrap met zijn visie op de stand van zaken rond sportsponsoring. Lex Kruijver, directeur van Respons, licht hierna de cijfers van de nieuwste SponsorMonitor 2015 toe. De SponsorMonitor brengt jaarlijks de huidige stand van zaken van sponsorend Nederland in kaart. Aansluitend laat Ad Maatjens, co-founder van Sponsorreport, de uitkomsten en verwachtingen van de sponsors voor dit en komende jaren zien via de Sponsorreport Branche Survey.

Na afloop van het inhoudelijk programma is er bovendien een rondleiding door SX, hét centrum voor sport, marketing en media in Eindhoven, in een historische pand (1914) op Strijp-S, waar voorheen de glasfabriek van de Eindhovense multinational gevestigd was.

Benieuwd naar de belangrijkste uitkomsten en verwachtingen voor sponsoring? Schrijf dan nu in voor de eerste Sponsorreport Live Sessie van dit jaar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Over de SponsorMonitor
De SponsorMonitor is het jaarlijkse onderzoek naar de feiten en cijfers van de Nederlandse sponsormarkt in het afgelopen jaar. De SponsorMonitor bevat de jaarcijfers sponsoring en de ranglijst van de 100 grootste sponsors van het afgelopen jaar op basis van de cijfers uit de databases van Sponsorreport en Respons. Van de vijftig grootste sponsors worden uitgebreide profielen gegeven met een overzicht van de sponsorships, de looptijd en waarde van de contracten en een analyse van het sponsorbeleid. Verder bevat de SponsorMonitor uitgebreide analyses van de sponsorcontracten.

Bestellen
Kosten voor de SponsorMonitor 2015 bedragen € 350,- excl. 6% btw. Bij afsluiting van een abonnement -twee edities- geniet u 15% korting. Klik hier voor het bestelformulier of geef uw bestelling door via sponsormonitor@respons.nl