Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Land van ANWB lanceert app

Land van ANWB lanceert app

Een jaar na de introductie van landvananwb.nl, komt ANWB met een app voor de iPhone en  Android toestellen. De app onderscheidt zich door het intuïtieve design en slimme technische oplossingen aan de ‘achterkant’, waardoor de gebruikers van de app een heerlijke ervaring ondergaan. Naast het opzoeken van informatie, is de app voorzien van een game element. Door het gebruik van de applicatie verzamel je als gebruiker punten. Deze punten kunnen later te gelde worden gemaakt! Door de app te gebruiken kom je op leuke ideeën voor het gezin of gewoon voor jezelf en je spaart direct voor leuke kortingen. De app is gemaakt door aFrogLeap, het partnerbureau van Respons. Download in iTunes.

Met landvananwb.nl informeert de ANWB haar leden niet alleen over de leukste uitjes, het is ook bedoeld om te inspireren. Met bijzondere uittips en aantrekkelijke ledenkortingen wordt de bezoeker verrast, iedere keer weer. Of het nu om het organiseren van een kinderfeestje gaat of een gezellige fietstocht: je vindt er altijd boordevol inspiratie!

Het Land van ANWB is ontstaan als verkiezing voor het leukste uitje van Nederland. De ANWB-leden werden in april 2011 opgeroepen om hun leukste uitje in Nederland door te geven. De ANWB wilde samen met haar leden alle uitjes op één plek bij elkaar te brengen, namelijk op landvananwb.nl. Een kleine 10.000 mensen hebben op de oproep van de ANWB gereageerd om hun leukste uitje op te voeren op de website Land van ANWB. Afgelopen voorjaar kon er gestemd worden op de Leukste uitjes van Nederland en op het Leukste uitje in de provincie. Er zijn maar liefst 60.000 stemmen uitgebracht. De genomineerden en de winnaars vind je terug op deze site. Tussen alle andere uitjes!