Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Beleef het WK Hockey tijdens het Nationaal Congres Citymarketing

Beleef het WK Hockey tijdens het Nationaal Congres Citymarketing

De Gemeente Den Haag heeft als gastgemeente van het Nationaal Congres Citymarketing kosten noch moeite gespaard de deelnemers van het congres het WK Hockey optimaal te laten beleven. De gemeente heeft speciaal voor het NCC een WK-arrangement samengesteld dat deelnemers de mogelijkheid geeft om na afloop van het programma de wedstrijd van het heren hockeyteam bij te wonen in het Stadion. 

WK-arrangement
Na afloop van het Nationaal Congres Citymarketing word je met de bus naar het Kyocera stadion gebracht waar we gezamenlijk de wedstrijd van het Nederlands mannenteam tegen Nieuw-Zeeland zullen bezoeken. Voor en na de wedstrijd heb je toegang tot het WK-dorp waar van alles te beleven is. Speciaal voor ons is een ruimte gereserveerd in de grote hospitality VIP-tent in het WK-dorp.

Hier kunnen we voor en na de wedstrijd terecht voor een drankje en een uitgebreid warm buffet voorafgaand aan de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd word je met de bus teruggebracht naar het paviljoen op het Plein.

Aanmelden
Beleef het WK Hockey met dit WK-arrangement voor slechts € 69,- per persoon. Aanmelden kan hier.

Overnachting
Er zijn verscheidene mogelijkheden om te overnachten rondom het Nationaal Congres Citymarketing. Via de gemeente Den Haag zijn er verspreid over twee hotels 45 kamers gereserveerd die u tegen gereduceerd tarief aangeboden kunnen worden.

U kunt overnachten van zondag 9 juni op maandag 10 juni, de nacht voorafgaand aan het congres, of/en er voor kiezen om te overnachten van maandag 10 juni op dinsdag 11 juni. Beide hotels liggen op loopafstand van of in het centrum.  Veel hotels hebben nu al vanwege het WK Hockey veel boekingen. Wees er dus snel bij. De prijzen zullen vanwege de drukte waarschijnlijk iets hoger liggen in deze periode. Kijk op de website van het NCC voor meer informatie en boekingsmogelijkheden.