Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Monitoren Online: alle veranderingen op een rij

Monitoren Online: alle veranderingen op een rij

De gebruikers van de monitoren online zullen het al wel gemerkt hebben: zowel inhoudelijk als qua look & feel zijn er een aantal zaken veranderd bij de online monitoren van Respons. Zo kunnen de online gebruikers nu ook beschikken over pdf-versies van de hardcopy monitoren, een al langer gekoesterde wens van een groot aantal gebruikers. Verder is het uiterlijk van de homepage van de Monitor online aangepast, met o.a. nieuwsberichten, een live  feed van actuele evenementen en afbeeldingen van de monitoren. Qua aanbod is het palet uitgebreid met de Festival Monitor Online, waarover meer informatie elders in deze nieuwsbrief. De Evenementen Monitor Online (MOL) is uitgebreid met vakbeurzen (publieksbeurzen stonden er al in), waardoor deze online monitor nu alle evenemententypen van Respons bevat. Sinds vorig jaar ontvangen abonnees van de Evenementen Monitor Online ook de volgende hardcopy monitoren: Evenementen TOP100, Sport Evenementen Monitor en Jongeren Evenementen Monitor.

Terug van weggeweest is de Royal Monitor Online, eigenlijk het ‘plus’-model van de Evenementen Monitor Online. Naast de drie bovengenoemde hardcopy monitoren, krijgen afnemers van de Royal Monitor Online ook de hardcopy exemplaren van de SponsorMonitor, Gemeente Evenementen Monitor en Top 50 Dagattracties.

De Beurzen Monitor Online bestaat nog steeds uit vak- en publieksbeurzen met is aanzienlijk in prijs verlaagd.

Om te goed te komen aan vragen die wij met enige regelmaat kregen over de precieze afbakening en inhoud van de verschillende monitoren online, zijn we gaan werken aan ‘Monitor Online Manuals’. Ze zijn nog niet allemaal klaar, maar de volgende Manuals zijn reeds online beschikbaar:

- Evenementen Monitor Online
- Sport Evenementen Monitor Online
- Festival Evenementen Monitor Online

De prijslijst voor de verschillende online monitoren ziet er als volgt uit:

Abonnement Zonder abonnement  (12 maanden)
Royal Monitor Online
Evenementen Monitor Online
Festival Monitor Online
Beurzen Monitor Online
Sport Evenementen Monitor Online
Jongeren Evenementen Monitor Online
Evenementen TOP100 Online