Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Land van ANWB vernieuwd

Land van ANWB vernieuwd


Land van ANWB lanceerde vorige week haar geheel vernieuwde website. De site, die gebruik maakt van een evenementenfeed en ticketdiensten van Respons, onderging een fraaie re-design. Daarnaast zijn de zoek- en filteropties verbeterd, waardoor consumenten nu veel sneller uit de juiste content kunnen kiezen. Op de website staan momenteel ruim 3600 uittips, met naast evenementen, ook musea, attractieparken en dierentuinen. Land van ANWB organiseerde onlangs weer haar verkiezing Leukste Uitje van Nederland, waar dit jaar Gaia Zoo Park met de eer streek.

De evenementenfeed van Respons bevat o.a. festivals, markten, beurzen, corso’s en sportieve evenementen. Sinds vorig jaar bieden Respons en ANWB evenementenorganisatoren de mogelijkheid om via Land van ANWB tickets aan te bieden.

Ticketinterface
Met het aanbieden van entreebewijzen voor evenementen via Land van ANWB geven Respons en ANWB invulling aan de wens van bezoekers van Land van ANWB om direct hun entreebewijzen te kunnen bestellen in een vertrouwde omgeving, zonder daarvoor het platform te hoeven verlaten. Het mes snijdt daarmee aan twee kanten: ANWB verhoogt de servicegraad naar bezoekers en de evenementenorganisator kan een stijging verwachten in de verkoop van entreebewijzen, doordat de bezoeker met één click in de ticketinterface terecht komt. Doordat de verkoop via de eigen interface kan verlopen is er sprake van volledige transparantie, zowel voor de bezoeker als voor de evenementenorganisator. De entreebewijzen worden derhalve tegen de reguliere ticketprijs verkocht, volgens de richtlijnen van SKEN, het ticketkeurmerk in Nederland.

Voor het inzetten van het platform  Land van ANWB voor het aanbieden van tickets, rekent Respons een fee. De hoogte van de fee is afhankelijk van de in te zetten communicatiemiddelen. We zijn gaarne bereid om de mogelijkheden met u door te spreken. Voor meer informatie over het aanbieden van tickets via Land van ANWB, kunt u terecht bij Lex Kruijver en/of via (telefoon 020 3457554.

Naast het Land van ANWB verzorgt Respons ook evenementencontent, kortingsacties en/of ticketverkopen via o.a. Eropuit.nl (NS), Festivalinfo.nl, KidsWeek (6 t/m 12 jaar), Seven Days (13 t/m 17 jaar) en Scoupy. Voor meer informatie over alle platforms waar Respons mee samenwerkt, klik hier.