Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Lancering Sport Evenementen Monitor & Kalender Olympisch Vuur

Lancering Sport Evenementen Monitor & Kalender Olympisch Vuur

In een gezamenlijke bijeenkomst presenteren Olympisch Vuur, SPORTNEXT en Respons de fonkelnieuwe Nationale Evenementenkalender van Olympisch Vuur en de allereerste editie van de SPORTNEXT Evenementen Monitor. De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 20 juni a.s. in het Olympisch Stadion te Amsterdam, voorafgaand aan de openingswedstrijd Nederland – Duitsland van het, voor het eerst in Nederland georganiseerde, Europees Kampioenschap Lacrosse.

Tijdens de bijeenkomst, aan het einde van de middag, krijgt u in zeggen en schrijven 2 uur lang de belangrijkste ins en outs van de nieuwe Kalender en evenementenambitie van Olympisch Vuur en de SPORTNEXT Evenementen Monitor gepresenteerd. Tijdens het  eten is er volop gelegenheid om met elkaar na te praten. Vervolgens kunt u de spannende openingswedstrijd van het EK Lacrosse tussen Nederland en Duitsland bijwonen.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.45 uur Ontvangst
16.15 uur Welkomstwoord, door Erik Ruts, Sponsorbrein
16.20 uur Introductie EK Lacrosse, door Tim Wolbrink, voorzitter Stichting EK Lacrosse
16.30 uur Aanvang Openingsceremonie EK Lacrosse
17.30 uur Lancering SPORTNEXT Evenementen Monitor, door Lex Kruijver, directeur Respons
18.00 uur Presentatie Kalender Evenementenambitie Olympisch Vuur 2028, door Flori Spoelstra, adviseur Evenementenambitie, Olympisch Vuur 2028
18.30 uur Borrel & walking dinner
19.30 uur Openingswedstrijd EK Lacrosse Nederland – Duitsland (4 x 20 min.)
21.00 uur Einde


Locatie: Olympisch Stadion, Amsterdam
Prijs deelname: € 49,50 (incl, entree en wedstrijd ticket, diner en koffie/thee, excl btw)
Inschrijven via
conferences@sportsmedia.nl

De Nationale Evenementenkalender van Olympisch Vuur

De Nationale Evenementenkalender is een essentieel onderdeel bij het gezamenlijk realiseren van de Evenementenambitie uit het Olympisch Plan 2028. De kalender van sportevenementen heeft als doel om heel Nederland te laten zien welke grootschalige sportevenementen er in ons land georganiseerd worden.

Evenementen waarvoor een bid is uitgebracht en sportevenementen waar Nederland de ambitie heeft om ze te organiseren, staan er ook op. De Evenementenkalender van Olympisch bestaat uit internationale topsportevenementen, maar bevat ook nationale en regionale breedtesportevenementen. Het betreft dus sportevenementen om als bezoeker naar toe te gaan of om zelf aan deel te nemen. De Evenementenkalender levert een belangrijke bijdrage aan de drie speerpunten van Olympisch Vuur: vitale samenleving, excellente prestaties en economische impact.

De SPORTNEXT Sport Evenementen Monitor
Een nieuwe naam en nieuwe inhoud voor de gerenommeerde Sport Evenementen Monitor van Respons:  Arko Sports Media en Respons brengen de Monitor dit jaar voor het eerst onder de vlag van SPORTNEXT uit. De SPORTNEXT Evenementen Monitor van dit jaar is veel meer dè Monitor op het gebied van sportevenementen in Nederland. Nieuw is de ranglijst top 50 sportevenementen op basis van aantal bezoeken, mediaexposure en sociale media. De SPORTNEXT Evenementen Monitor bevat dit jaar ook voor het eerst informatie over de begroting van ’s-lands grootste sportevenementen. Tenslotte is van ieder van de 50 grootste sportevenementen een paginagroot gedetailleerd profiel opgenomen.