Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Beleef het WK-Hockey tijdens het Nationaal Congres Citymarketing

Beleef het WK-Hockey tijdens het Nationaal Congres Citymarketing

Het thema van het Nationaal Congres Citymarketing 2014is ‘Citymarketing & Sport’. Wat doen sportevenementen voor het imago van een stad? Niet geheel toevallig vindt in Den Haag van 31 mei t/m 15 juni 2014 het WK Hockey plaats.

Dagelijks spelen de hockeysterren van Oranje in het Kyocera Stadion, thuisbasis van ADO Den Haag. Combineer uw deelname aan het Nationaal Congres Citymarketing met een bezoek aan een WK-wedstrijd van Oranje met het WK-Arrangement.

WK-arrangement
Na afloop van het Nationaal Congres Citymarketing word je met de bus naar het Kyocera stadion gebracht waar we gezamenlijk de wedstrijd van het Nederlands mannenteam tegen Nieuw-Zeeland zullen bezoeken. Voor en na de wedstrijd heb je toegang tot het WK-dorp waar van alles te beleven is. Speciaal voor ons is een ruimte gereserveerd in de grote hospitality VIP-tent in het WK-dorp.

Hier kunnen we voor en na de wedstrijd terecht voor een drankje en een uitgebreid warm buffet voorafgaand aan de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijd word je met de bus teruggebracht naar het paviljoen op het Plein.

Aanmelden
Meld je aan voor het Nationaal Congres Citymarketing via de website van het NCC. Kosten bedragen € 235,- p.p. Kies additioneel voor het WK-arrangment, tegen een meerprijs van slechts € 69,-!