Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Team Respons versterkt met Elise Groenen, nauwe samenwerking gestart met MBBL

Team Respons versterkt met Elise Groenen, nauwe samenwerking gestart met MBBL

In augustus 2011 is Elise Groenen als informatiemanager in dienst getreden bij Respons. Daarnaast is Respons nauw gaan samenwerken met online services bureau MBBL.

Elise Groenen studeerde in 2006 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten waar zij een opleiding tot productie- en voorstellingsleider heeft gevolgd. In de jaren hierna is ze werkzaam geweest als voorstellingsleider voor verschillende grote musicalproducties  in Nederland, België en Duitsland.

Naast deze werkzaamheden volgt Elise (foto) sinds 2008 de deeltijd opleiding Informatie & Media aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2009 was Elise tevens verbonden aan het Theater Instituut Nederland waar ze als informatiespecialist verantwoordelijk was voor de afhandeling van klantvragen in de front office. De functie van Informatie Manager bij Respons is een mooie balans tussen beide vakgebieden en is daarmee een nieuwe uitdaging in haar gevarieerde carrière.

Voor de ondersteuning op het gebied van o.a. databases, offline en online producties, is Respons onlangs een samenwerking gestart met MBBL. Vanuit het kantoor van Respons in Amsterdam, houden MBBL-partners Bas Leijder Havenstroom en Marijn van Broekhoven zich, naast databasebeheer en -ontwikkeling, bezig met de snelgroeiende (online)activiteiten van Respons.