Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Nationale Citymarketing Trofee 2013: stem nu!

Nationale Citymarketing Trofee 2013: stem nu!

Wie worden de opvolgers van de winnaars van vorig jaar, Dordrecht en Bergen op Zoom? Welke gemeente gaat er in de categorie 100.000+ met de felbegeerde bokaal vandoor? En wie wordt op maandag 17 juni uitgeroepen tot beste citymarketing gemeente in de categorie tot 100.000 inwoners. Klik hier en breng u stem uit!

Maandag 17 juni a.s. vindt op het ss Rotterdam in gastgemeente Rotterdam de zesde editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC). Het congres, dat wetenschap, overheid en bedrijfsleven combineert en verbindt, viert haar eerste lustrum en is inmiddels een traditie geworden op het gebied van citymarketing. Dit jaar wordt voor de vierde keer aansluitend aan het NCC de Nationale Citymarketing Trofee (NCT) uitgereikt aan de beste citymarketing gemeente van Nederland.

Er zijn twee categorieën:

  • a. gemeenten met 100.000 of meer inwoners
  • b. gemeenten tot 100.000 inwoners

Jury

De winnaars van de Nationale Citymarketing Trofee worden bepaald door een onafhankelijke en deskundige vijfkoppige jury:

  • Cees van Bemmel, directievoorzitter van Wijnen Holding NV
  • Erik Braun, universitair docent Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Gerard Marlet, directeur van Stichting Atlas voor Gemeenten en schrijver van het boek De Aantrekkelijke Stad
  • Eric de Kluis hoofdredacteur van Binnenlands Bestuur
  • Gaston Crolla, voorzitter bestuur Netwerk Citymarketing

U heeft tot en met maandag 1 april a.s. de tijd om uw stem en motivering kenbaar te maken.

De organisatie van het Nationaal Congres Citymarketing nodigt u uit om uw gemeente te nomineren voor de Nationale Citymarketing trofee (NCT) 2013. Denkt u kans te maken op de titel? En welke andere gemeenten maken naar uw mening (ook) het meeste aanspraak op de Nationale Citymarketing Trofee?

Klik hier voor het antwoordformulier van uw eigen nominatie. Klik hier voor het stembiljet waar u uw keuze voor de twee andere gemeenten kunt kenbaar maken. Voor meer informatie over de procedure van de NCT klik hier.