Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Tot 1 maart Early Bird-tarief Nationaal Congres Citymarketing

Tot 1 maart Early Bird-tarief Nationaal Congres Citymarketing

Maandag 17 juni a.s. vindt op het ss Rotterdam in gastgemeente Rotterdam de zesde editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing .  Tot 1 maart 2013 kun je gebruik maken van de Early Bird korting en je inschrijven voor slechts € 199. Vanaf 1 maart bedragen de kosten voor het NCC € 235.

Thema
Het thema van het Nationaal Congres Citymarketing 2013 is ‘De kracht van Storytelling’. Op het gebied van citymarketing komen wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische invalshoeken aan bod. Er worden praktische tips en adviezen gegeven over de opzet van beleid en organisatie. Daarnaast is er een belangrijke plaats ingeruimd voor kennisuitwisseling en het bespreken van werkervaringen. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en uit een zeer gevarieerd aanbod van themasessies/tafelgesprekken in kleinere groepen.

Interactieve themasessies en presentaties
Tijdens de themasessies wordt in twee ronden meer individueel en praktijkgericht ingegaan op een aantal actuele onderwerpen. De eerste sprekers en hun themasessie of presentatie worden volgende week op Nationaalcongrescitymarketing.nl bekend gemaakt.

Programma NCC 2013

  • Ochtendprogramma gastgemeente Rotterdam
  • Inloop en lunch
  • Plenair programma
  • Interactieve Themasessies – twee ronden
  • Uitreiking Nationale Citymarketing Trofee (NCT) en afsluitend programma
  • Aangeklede congresborrel