Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons zoekt versterking!

Respons zoekt versterking!

Op zoek naar een leuke bijbaan in evenementenbranche? Respons zoekt ter versterking van het team een medewerker research en een medewerker consumer content! In ons team is plaats voor twee enthousiaste en zelfstandige HBO+ studenten, die gemiddeld 16 uur per week beschikbaar  zijn. Je komt te werken in een jong en dynamisch team. Je bent zelfstandig, enthousiast, communicatief sterk en werkt nauwkeurig. Liefst woonachtig in Amsterdam.

Researcher: Je houdt contact met evenementenorganisatoren via telefoon en e-mail en bent continue op zoek naar data, informatie en nieuws over evenementen in Nederland en voert dit in onze database. Het is belangrijk dat je nauwkeurig werkt een een pro-actieve houding hebt.

Consumer content: Voor uitjeswebsites als Eropuit.nl en Landvananwb.nl verzamel je leuke uittips voor de doelgroep. Bij organisatoren vraag je foto’s op en je schrijft wervende tekstjes. Een vlotte pen is belangrijk, een redactionele opleiding is een pré.

Geïnteresseerd?
Ben je geïnteresseerd in de functie? Stuur dan je motivatie en cv naar Suzanne Malestein: suzanne@respons.nl – bij vragen: tel: 020-345 7554.