Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons voor de 8e keer op Festivak

Respons voor de 8e keer op Festivak

Respons neemt dit jaar voor de 8e keer deel aan Festivak. U vindt ons op de stand van CLC-VECTA waar wij u graag informeren over o.a. de TOP100 van grootste publieksevenementen, de Gemeente Top 50 (G50), de Sponsor50 en de splinternieuwe Top50 Dagattracties. Tevens kunt u zelf aan de slag met onze demo van de Monitor Online.

Festivak 2011 staat op 16 en 17 november volledig in het teken van Offline vs Online. Het platform voor de publieksevenementenbranche vindt in 2011 plaats in de RAI Amsterdam en is naar eigen zeggen een absolute must voor iedereen die werkzaam is in deze branche. U kunt zich nog aanmelden.

Al 15 jaar lang is Festivak een instituut in de evenementenbranche. Dit jaar zullen opnieuw 6.000 Evenementprofessionals een bezoek brengen aan de grootste evenementen vakbeurs van de Benelux. Wij nodigen u  van harte uit om Festivak te bezoeken.

Op de uitgebreide beursvloer van ruim 10.000 vierkante meter ontmoet u meer dan 150 toeleveranciers die een breed scala aan oplossingen voor u aanbieden.

Wat kunt u nog meer verwachten?

Een uitgebreid programma met symposia, voordrachten, debatten en opvallende themapleinen, verdeeld over een online en offline sprekers arena. Een uniek netwerkmoment met een afsluitende feestavond. In 2 dagen bent u zo helemaal op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de evenementenbranche.

Win kaarten voor de feestavond!

Na registratie is een bezoek aan de beurs gratis. Iedere 10e bezoeker die zich via Respons (onderstaande link) aanmeldt krijgt bovendien van Respons een toegangskaart tot de Festivak-feestavond! Deze vindt plaats bij StrandZuid van 21.00 tot laat en vele prominenten uit de evenementenbranche zullen hierbij aanwezig zijn.

Gratis beursbezoek en kans op een gratis kaart voor de feestavond! Meld u nu aan.