Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons stelt nieuwe Product Manager Monitoren voor

Respons stelt nieuwe Product Manager Monitoren voor

Eind maart zal Respons’ Product Manager Monitoren, Elise Groenen, Respons verlaten om aan de slag te gaan bij Stage Entertainment. Tussen 2004 en 2012 was Elise al werkzaam voor Stage Entertainment, en werkte mee aan verschillende theaterproducties. In april start Elise met de voorbereidingen voor de voorstelling WarHorse, welke als onderdeel van het Holland Festival te zien zal zijn in Koninklijk Theater Carré en andere theaters in Nederland.

“Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij Respons gewerkt en ben iedereen erg dankbaar voor de kansen en mogelijkheden waarmee ik mij hier verder heb kunnen ontwikkelen,” zegt ze over haar tijd bij Respons.

Even voorstellen:
De opvolger van Elise Groenen is deze week gestart bij Respons. Kim Behage (27) behaalde in 2013 haar master Business Studies,  en is gespecialiseerd in Marketing en Culturele Industrie. “Ik voelde mij direct thuis bij Respons: de dynamiek van een klein bedrijf vind ik erg prettig. Het feit dat Respons onderzoek doet naar evenementen en festivals spreekt me erg aan,” aldus Kim. “Inmiddels woon ik negen jaar in Amsterdam; festivals en evenementen zijn onlosmakelijk met deze stad verbonden. Des te leuker om hier als Product Manager op dagelijkse basis mee bezig te zijn. Ik heb erg veel zin in mijn nieuwe functie: het voelt als een goede match!”

Kim Behage zal vanaf heden bereikbaar zijn via kim.behage@respons.nl en via tel. 020 3457554