Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons presenteert rapport “Van Schatten naar Meten” op Festivak

Respons presenteert rapport “Van Schatten naar Meten” op Festivak

Respons heeft het onderwerp ‘bezoekaantallen’ bij gratis publieksevenementen een impuls gegeven door een nieuw onderzoek te publiceren. Afgelopen zomer heeft Joeri Hessels in opdracht van Respons een onderzoek gedaan omtrent publieksmetingen op gratis toegankelijke publieksevenementen. Het onderzoek, dat wordt gepubliceerd onder de titel “Van Schatten naar Meten”, wordt deze week op Festivak gepresenteerd.

Joeri Hessels zal, namens Respons, op donderdag 17 november tussen 11:45 en 12:45 op de Festivak een presentatie geven over de stand van zaken van publieksmetingen in Nederland. Hier zal hij zijn bevindingen met betrekking tot het belang van publieksmetingen en de mogelijkheden die meetgegevens bieden, presenteren en enkele meetmethoden toelichten. De vakbeurs Festivak is hét platform voor de totale publieksevenementenbranche en vindt plaats in de RAI op  16 en 17 november a.s. Respons is te vinden op stand 172 samen met CLC-VECTA.

Het rapport “Van Schatten Naar Meten” zal tijdens Festivak ter inzage beschikbaar en tevens te bestellen zijn.  Op de website van Respons is het rapport nu al verkrijgbaar.