Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons ontwikkelt Oranje Events Kalender voor NOC*NSF

Respons ontwikkelt Oranje Events Kalender voor NOC*NSF

Respons heeft in opdracht van NOC*NSF de Oranje Events Kalender ontwikkeld. Deze widget is voor alle Oranje-sportfans die precies willen weten wanneer Nederlandse ploegen of topsporters op internationaal niveau de strijd aan gaan met de wereldtop. Op de kalender staan alle Oranje-evenementen met locatie en datum op een rij.

‘Veel Oranjefans willen graag een topevenement bijwonen als dat in Nederland plaatsvindt. Team NL live in actie zien op topniveau. Ook in andere takken van topsporten, dan dat aanvankelijk hun voorkeur heeft. Dit blijkt onder andere uit een onderzoek van MeMo2, dat in opdracht van KNVB en NOC*NSF is uitgevoerd’, zo staat te lezen op de website van NOC*NSF.

Actueel overzicht
De Oranje Events kalender biedt Oranjefans een helder en actueel overzicht van de grootste internationale sportevenementen die de komende periode in Nederland plaatsvinden. Vanuit de widget wordt direct doorgelinkt naar de officiële website van het evenement, waar de bezoeker meer informatie over bijvoorbeeld het speelschema en ticketverkoop kan vinden.

Initiatiefnemers
De Oranje Events Kalender is een initiatief van NOC*NSF in samenwerking met KNVB, KNLTB, KNZB, Atletiekunie, KNSB, Nevobo en KNHB. Deze sportorganisaties kunnen de Oranje Event kalender zelf op hun websites en in andere communicatie-uitingen zetten, om zoveel mogelijk Oranjefans te bereiken.

Met een aantal mooie internationale topsport-evenementen in het vooruitzicht, belooft 2014 een prachtig Oranje sportjaar te worden.