Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons gaat samenwerken met SURFmarket

Respons gaat samenwerken met SURFmarket

Respons en SURFmarket gaan de krachten bundelen. SURFmarket is dé ICT-samenwerkingsorganisatie van het hoger onderwijs. Bij SURF aangesloten instellingen kunnen dankzij SURFmarket tegen goede voorwaarden gebruikmaken van onder meer software, clouddiensten en digitale content, waaronder nu ook die van Respons. De collaboratie heeft als doel studenten en docenten in het hoger onderwijs inkijk te geven in de cijfers van de Nederlandse publieksevenementenmarkt.

Evenementendashboard
Dankzij een bemiddelingsovereenkomst kan het hoger onderwijs in Nederland en België toegang krijgen tot alle monitoren en het evenementendashboard van Respons.  Het Evenementendashboard is de nieuwe alles-in-1 oplossing van Respons. Het dashboard biedt cijfers & statistieken, relevant nieuws, een live Twitterfeed van evenementenorganisatoren, een kalender met upcoming events en direct toegang tot de online evenementendatabase. Ook zijn de meest recente pdf-versies van o.a. de Sport Evenementen Monitor, Festival Monitor en Beurzen Monitor hier te vinden, te lezen en/of te downloaden.

Wie is SURFmarket
SURFmarket is opgericht door het onderwijs zelf, om namens de aangesloten instellingen te onderhandelen met ICT-leveranciers en uitgevers. Het inkopen op grote schaal en het gedigitaliseerde inkoopproces maakt SURFmarket een voordelig en efficiënt licentieplatform voor hogescholen, universiteiten, (onderwijs)bibliotheken, UMC’s en musea.