Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Evenementendashboard: overzichtelijke alles-in-1 oplossing

Evenementendashboard: overzichtelijke alles-in-1 oplossing

Het Evenementendashboard is de nieuwe alles-in-1 oplossing van Respons. Het dashboard biedt cijfers & statistieken, relevant nieuws, een live Twitterfeed van evenementenorganisatoren, een kalender met upcoming events en direct toegang tot de online evenementendatabase. Ook zijn de meest recente pdf-versies van o.a. de Sport Evenementen Monitor, Festival Monitor en Beurzen Monitor hier te vinden, te lezen en/of te downloaden.

Het Dashboard van Respons biedt een transparant overzicht van alle informatie waar u vanuit uw abonnement recht op hebt. Daarmee heeft u meer grip op het abonnement. Het dashboard kan met een eigen icoon op het desktop van uw pc worden geplaatst. Daardoor hoeft niet meer gezocht te worden naar url’s en hoeven login en password ook niet meer onthouden te worden.

De toegang tot de online databases zoals Festival Monitor en Beurzen Monitor maakt onderdeel uit van het dashboard, daarvoor hoeft niet nog apart ingelogd te worden.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de het Evenementendashboard van Respons, neem dan contact op met Lex Kruijver. Dit kan via ons contactformulier, per e-mail: lex@respons.nl of telefonisch:  020-345 75 54.