Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons en Festivalinfo gaan samenwerking aan

Respons en Festivalinfo gaan samenwerking aan

De website Festivalinfo en contentprovider Respons gaan een samenwerking aan op het gebied van het aanbieden van festivaltickets. Bezoekers van Festivalinfo.nl kunnen via de site kaartjes bestellen voor hun favoriete festivals. Festivaltickets worden aangeboden tegen de reguliere prijs, volgens de richtlijnen van ticket keurmerk SKEN. Rob van der Zwaan, oprichter van Festivalinfo, is blij met de samenwerking: “Het past bij de groei van onze portal.” Later dit jaar zal ook een nieuwe versie van de website worden gelanceerd. Uitvoering en coördinatie komen bij Respons te liggen. “Festivalinfo is, naast o.a. Eropuit van NS en Land van ANWB, een prachtige aanvulling op ons portfolio”, aldus Lex Kruijver van Respons.

Over Festivalinfo.

Festivalinfo.nl is de grootste en bekendste festivalsite van de Benelux en één van de belangrijkste bronnen voor nieuws over (live)muziek in Nederland. Festivalinfo.nl richt zich op de muziekfestivals die overal in Europa plaatsvinden. Zustersite Podiuminfo.nl concentreert zich op het clubcircuit en is met concertgegevens en –nieuws over 1200 podia inmiddels net zo’n household-name als Festivalinfo. Cabaretinfo.nl informeert over cabaret en standup comedy en maakt het Festivalinfo netwerk compleet. Maandelijks trekken de sites in het Festivalinfo Netwerk tussen de 400.000 en 500.000 unieke bezoekers.

Over Respons

Respons beschikt als contentprovider over actuele gegevens van duizenden evenementen en vrijetijdslocaties. De informatie en analyses van Respons worden gebruikt door o.a. adverteerders en bureaus, lokale, regionale en rijksoverheid, en toeristische organisaties en bedrijven. Respons verzamelt, onderzoekt, analyseert en publiceert informatie over o.a. bezoekersaantallen, publieksprofielen, organisatoren, sponsors, subsidiënten, mediabereik en bestedingen. Daarnaast levert Respons content aan o.a. ANWB, Nederlandse Spoorwegen, NBTC, Kidsweek en NOC*NSF.

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Festivalinfo en Respons kunt u contact opnemen met Lex Kruijver: lex.kruijver@respons.nl of 06 54 367270.