Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Presentatie SponsorMonitor 25 april a.s. bij NRC Media

Presentatie SponsorMonitor 25 april a.s. bij NRC Media

De presentatie van de SponsorMonitor 2013 vindt plaats op donderdag 25 april a.s. in het nieuwe hoofdkantoor van NRC Media aan het Rokin in Amsterdam. Het thema van de bijeenkomst is ‘kunst- en cultuursponsoring’ en wordt mede mogelijk gemaakt door UPC. Belangrijkste onderdeel van de middag is de presentatie van de belangrijkste resultaten uit de Monitor door Ad Maatjens. Daarnaast staan er korte presentaties van o.a. kunst- en cultuursponsor UPC en van de Amsterdam Film Week op het programma. De middag wordt afgesloten met een debat met o.a. Hein Barnhoorn (UPC), Mark Versteegen (KPN) en Berend Schans (VNPF). Voor aanmelden en/of bestellen van de SponsorMonitor klik hier.

De SponsorMonitor 2013, een co-productie van Respons en SponsorMaps, geeft een volledig en gedetailleerd overzicht van sport-, kunst- en cultuur-, media en maatschappelijke sponsorships in Nederland. Ook geeft de Monitor een overzicht van de afgesloten sponsorcontracten en een vergelijking met internationale sponsorbudgetten.

Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

15.30 ontvangst/aanvang bijeenkomst
15.50 opening en welkom
16.00 Fulko Kuindersma, Amsterdam Film Week
16.15 Ad Maatjens, presentatie SponsorMonitor
17.35 Overhandiging 1e SponsorMonitor
17.45 Debat Kunst- en cultuursponsoring
18.15 Borrel
19.00 Einde bijeenkomst

De SponsorMonitor 2013

De SponsorMonitor, wordt dit jaar voor de 4e keer door Respons en SponsorMaps uitgebracht. De ranglijst is dit jaar uitgebreid met de 50 runners up. In de top 50 staan dit jaar 7 nieuwe merken, waaronder Achmea, Albert Heijn en Vodafone. De SponsorMonitor zoomt ook in op de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen sponsorjaar, biedt een overzicht van alle sponsordeals in 2012 en blikt via het benchmark onderzoek van SponsorTribune vooruit naar het nieuwe sponsorjaar. Tevens worden de Nederlandse cijfers in internationaal perspectief gezet.

Wanneer u nu een abonnement afsluit voor twee edities, betaalt u slechts € 297,50 (excl 6% BTW). U profiteert dan van 15% korting op de normale prijs van € 350. Bovendien bent u tevens van harte uitgenodigd om de presentatie van de Monitor op 25 april bij te wonen. Een eenmalige afname van de SponsorMonitor 2013 a € 350 (ex 6% btw) kan natuurlijk ook.

Als u de SponsorMonitor 2013 wilt aanschaffen, klik dan hier voor het antwoordformulier. Daar kunt u tevens aangeven of u er de 25e bij zult zijn. U ontvangt van ons dan een bevestiging.