Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Presentatie SponsorMonitor 2013 op 4 april a.s. in de Ziggo Dome

Presentatie SponsorMonitor 2013 op 4 april a.s. in de Ziggo Dome

De presentatie van de 4e editie van de SponsorMonitor vindt plaats op 4 april a.s. in de Ziggo Dome in Amsterdam.  De SponsorMonitor 2013, een onderzoek van Respons en SponsorMaps, is een uitgebreide onderzoeksmonitor met daarin de actuele cijfers van de 50 grootste sponsors in 2012, een analyse van het afgelopen sponsorjaar, een overzicht van de afgesloten sponsorcontracten en een vergelijking met internationale sponsorbudgetten. Nieuw dit jaar is o.a. de ranglijst van de 50 ‘runnersup’ . Ook krijgt de SponsorMonitor dit jaar voor het eerst een jaarlijks wisselend thema: cultuur & entertainment. In de SponsorMonitor 2013 ontbreken de nieuwste cijfers van de 50 grootste sponsors (waaronder weer een aantal nieuwe merken) uiteraard niet.  Daarnaast zoomt de SponsorMonitor ook in op de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen sponsorjaar, biedt een overzicht van alle sponsordeals in 2012 en blikt via het benchmark onderzoek van SponsorTribune vooruit naar 2013. Tevens worden de Nederlandse cijfers in internationaal perspectief gezet.

De presentatie van de SponsorMonitor 2013 is op donderdag 4 april a.s. in de Ziggo Dome, aanvang: 15.30 uur. Het programma duurt tot ca 18:30 uur.

Als u de SponsorMonitor2013 bestelt à € 350 (exclusief 6% BTW), krijgt u gratis toegang tot de bijeenkomst.  Bovendien mag u een collega van uw organisatie meenemen.

U kunt zich aanmelden door een mail sturen naar sponsormonitor@respons.nl, met als onderwerp aanmelding SponsorMonitor 2013 en uw naam of de namen. U ontvangt van ons dan een bevestiging.