Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Nieuw festival in Nijmegen

Nieuw festival in Nijmegen

Hardstyle liefhebbers, opgelet. Kings of Hardstyle is weer terug, met een eerste outdooreditie in Nijmegen. Daarmee is Nijmegen weer een festival rijker. Het feest staat na 4 uitverkochte edities bekend om de sfeer en goede line-up.
De eerste outdooreditie van Kings of Hardstyle zal op zondag 31 augustus plaatsvinden in het Goffertpark.  De eerdere edities van het hardstyle feest waren in het  Beursgebouw te Eindhoven.

Lustrum
Op het lustrumfeest van Kings of Hardstyle 2014 in het Nijmeegse Goffertpark treden tussen 13.00 en 22.00 uur diverse artiesten uit de hardstyle-scene op.

G50
Met 42 evenementen behaalde Nijmegen de elfde plaats  in de G50 monitor van Respons. In de G50 wordt een relatie gelegd tussen enerzijds financiën (uitgegeven subsidies) en anderzijds de publieke belangstelling (aantal bezoekers en herkomst van de bezoekers). De G50 is daarmee een graadmeter bij het bepalen van het succes van het gemeentelijk evenementenbeleid. Maar bovenal is de G50 een benchmark die de prestaties van de vijftig grootste gemeenten, rekening houdend met inwonertal, met elkaar vergelijkt.

Bestellen

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten van Respons, neem dan contact op met Lex Kruijver.
Dit kan via het contactformulier, per e-mail: lex@respons.nl of telefonisch:  020-345 75 54.