Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Netwerk Citymarketing presenteert ‘Dag van de Citymarketing’

Netwerk Citymarketing presenteert ‘Dag van de Citymarketing’

Op 24 januari a.s. vindt in hartje Amsterdam de Dag van de Citymarketing plaats. Deze dag wordt georganiseerd door Netwerk Citymarketing: een samenwerkingsverband van organisaties en personen, actief op het gebied van citymarketing en andere gebiedsgebonden marketingactiviteiten. Het congresthema van 2013 is ‘Binden & Verbinden: financiering, partners en prioriteiten’.

De samenwerking tussen Netwerk Citymarketing en Amsterdam Marketing zijn hiervan volgens Gaston Crolla, voorzitter Netwerk Citymarketing, een goed voorbeeld: “Onze hoofdstad is een uitstekende locatie voor een congres over citymarketing en een prima partner voor ons als Netwerk. Het enthousiasme en de zakelijke aanpak van Amsterdam Marketing geeft ons vertrouwen in een succesvolle bijeenkomst. Wij zorgen voor de inhoud, Amsterdam voor de ontvangst.”

De locatie van de Dag van de Citymarketing is dit jaar de pittoreske kerk “De Duif” op de Prinsengracht.  Kijk op de website voor meer informatie over de Dag van de Citymarketing.