Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » NCC2014 in teken van sport

NCC2014 in teken van sport

Op dinsdag 10 juni 2014 vindt in gastgemeente Den Haag de zevende editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC). Thema van het NCC2014  luidt ‘Sportevenementen en Citymarketing’. Van 31 mei t/m 15 juni 2014 spelen de beste hockeyers en hockeysters van de wereld in Den Haag op het WK hockey. Het is dan ook niet toevallig dat de 2014-editie van het NCC in het teken staan van sport.

Op het Nationaal Congres Citymarketing treffen citymarketeers van grote, middelgrote en kleinere steden elkaar om te luisteren naar sprekers en om kennis en ervaringen uit te wisselen. Sinds de editie van 2012 nodigt NCC een internationale citymarketeer uit, achtereenvolgend waren dat de marketeers van Antwerpen (2012) en Manchester (2013). Ook volgend jaar zal de citymarketeer van een internationale stad zijn of haar opwachting maken. NCC 14 biedt daarnaast diverse breakout-sessies waar in kleinere groepen verschillende aspecten van citymarketing aan bod komen. NCC14 wordt – net als voorgaande edities – afgesloten met de uitreiking van de Nationale Citymarketing Trofee.

WK Hockey
De Rabobank Hockey World Cup 2014 biedt naast 76 wedstrijden op het hoogste niveau ook buiten het veld een bijzonder feest. Het Kyocera stadion, thuisbasis van ADO Den Haag, vormt het hart van alle activiteiten. Op het Hockey Park rondom de stadions zijn er muziekoptredens, activiteiten voor de kinderen en culinaire verrassingen. Ook komen er allerlei extra evenementen zoals het Jeugd World Hockey Festival, trainerscursussen en interessante seminars. Verder organiseert Den Haag een cultureel festival, en is er op het strand een internationaal beachhockeytoernooi.

Inschrijven NCC
Schrijf je in voor 1 maart 2014 en maak gebruik van het Early Bird tarief van slechts € 199. Vanaf 1 maart bedragen de kosten voor het NCC € 235.