Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Nationaal Congres Evenementen – meeting point voor professionals in de publieksevenementensector

Nationaal Congres Evenementen – meeting point voor professionals in de publieksevenementensector

Het Nationaal Congres Evenementen (NCE) is dé ontmoetingsplaats voor professionals op het werkterrein van publieksevenementen bij overheid, de publiek-private sector, organisatoren, onderwijs en bedrijfsleven.

Het NCE verbindt en brengt wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische invalshoeken. Wissel tips, adviezen en kennis uit met collega’s uit de branche! Het thema van NCE14 is ‘Eigen Fabrikaat’!

Programma
In het plenaire openingsdebat gaan twee wethouders en twee evenementenorganisatoren met elkaar in discussie over de toekomst van publieksevenementen, keuze uit 5 interessante themasessies, de uitreiking van de Nationale Evenementenprijzen ‘nieuwe stijl’ en het slotact van ‘evenementenaalmoezenier’ Bernhard van Welzenes, biedt NCE een attractief programma voor professionals op het gebied van publieksevenementen.

Interactief
Middels twee ronden themasessies wordt ingegaan op relevante onderwerpen binnen de sector. De sessies worden verzorgd door sportkoepel NOC*NSF, het Nederlands Centrum voor Volkscultuur en Immaterieel Erfgoed, Gemeente Nijmegen (Vierdaagsefeesten, Zevenheuvelenloop), CLC-VECTA en WESP, de Werkgroep Evaluatie (Sport)evenementen.

Uiteraard is er gedurende de dag ruimschoots de gelegenheid collega’s te ontmoeten en kennis uit te wisselen. Het programma wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Nijmegen
Nijmegen is op donderdag 20 november 2014 gastgemeente van de eerste editie van het Nationaal Congres Evenementen. Het congres vindt plaats in de Lindenberg, in het centrum van Nijmegen. Deelname: € 250,- (excl. BTW), inclusief o.a. lunch en congresmap. Meld u aan op www.nationaalcongresevenementen.nl

Volg ons op Twitter @NCENL  -  #NCE14 en download de NCE-app! iPhone / Android