Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Nationaal Congres Citymarketing 2014 Den Haag in het teken van Citymarketing & Sport

Nationaal Congres Citymarketing 2014 Den Haag in het teken van Citymarketing & Sport

Dinsdag 10 juni 2014 vindt in gastgemeente Den Haag de zevende editie plaats van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC). Het congres, dat wetenschap, overheid en bedrijfsleven combineert en verbindt, is inmiddels een traditie geworden op het gebied van citymarketing. Het thema van het NCC 2013 is ‘Citymarketing & Sport’. Wat doen sportevenementen voor het imago van een stad? Niet geheel toevallig vindt in Den Haag van 31 mei t/m 15 juni 2014 het WK Hockey plaats. Dagelijks spelen de hockeysterren van Oranje –dames of heren- in de binnenstad in het Kyocera Stadion, thuisbasis van ADO Den Haag. Combineer uw deelname aan het Nationaal Congres Citymarketing met een bezoek aan een WK-wedstrijd van Oranje!

Met sprekers van kaliber en mogelijkheden om met collega’s uit het hele land ervaringen uit te wisselen is het NCC door en voor de branche. Wetenschappelijke, bestuurlijke en praktische invalshoeken komen aan bod en er worden praktische tips en adviezen gegeven over de opzet van beleid en organisatie. Het programma bestaat uit een plenair gedeelte en uit een zeer gevarieerd aanbod van themasessies/tafelgesprekken in kleinere groepen.  Daarnaast is er een belangrijke plaats ingeruimd voor kennisuitwisseling en het bespreken van werkervaringen.

Locatie Nationaal Congres Citymarketing
Het Nationaal Congres Citymarkting 2014 zal midden in het sportieve gedruis van het WK plaatsvinden, en wel op Het Plein in de binnenstad. Hier zal, speciaal voor het WK, een paviljoen komen waar het plenaire deel van NCC plaats zal gaan vinden. Zoals ieder jaar zal er kosten nog moeite worden gespaard de bezoekers van het congres een bijzonder (facultatief) ochtendprogramma te bieden. Dit ochtendprogramma wordt uw aangeboden door gemeente Den Haag en zal dus een typisch Haags karakter hebben.

Aanmelden tegen Earlybird tarief
Schrijf je in voor 1 maart 2014 en maak gebruik van het Early Bird tarief van slechts € 199. Vanaf 1 maart 2014 bedragen de kosten voor het NCC € 235. Kijk voor meer info op www.nationaalcongrescitymarketing.nl