Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Lancering SPORTNEXT Evenementen Monitor & Kalender Olympisch Vuur 2028

Lancering SPORTNEXT Evenementen Monitor & Kalender Olympisch Vuur 2028

In een exclusieve bijeenkomst op woensdag 20 juni aanstaande presenteren Olympisch Vuur 2028, SPORTNEXT en Respons de allereerste editie van de SPORTNEXT Evenementen Monitor en de fonkelnieuwe Nationale Evenementenkalender van Olympisch Vuur 2028. De bijeenkomst vindt plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam, voorafgaand aan de openingswedstrijd Nederland – Duitsland van het Europees Kampioenschap Lacrosse.

Tijdens de bijeenkomst, aan het einde van de middag, krijgt u in zeggen en schrijven 2 uur lang de belangrijkste ins en outs van de nieuwe Kalender en evenementenambitie van Olympisch Vuur en de SPORTNEXT Evenementen Monitor gepresenteerd. Tijdens het eten is er volop gelegenheid om met elkaar na te praten. Vervolgens kunt u de spannende openingswedstrijd van het EK Lacrosse tussen Nederland en Duitsland bijwonen.

Het programma ziet er als volgt uit:

15.45 uur Ontvangst van de genodigden/deelnemers
16.15 uur Welkomstwoord, door Erik Ruts, Sponsorbrein
16:20 uur Introductie EK Lacrosse, door Tim Wolbrink, voorzitter Nederland Lacrosse
16.30 uur Aanvang Openingsceremonie EK Lacrosse
17.30 uur Lancering SPORTNEXT Evenementen Monitor, door Lex Kruijver, directeur Respons
18.00 uur Presentatie Kalender en evenementenambitie Olympisch Vuur, door Flori Spoelstra, Olympisch Vuur
18.30 uur borrel & walking dinner
19.30 uur Openingswedstrijd EK Lacrosse Nederland – Duitsland (4 x 20 min.)
21.30 uur Einde

De kosten van de bijeenkomst bedragen slechts € 49,50 (incl. entree ticket VIP, wedstrijd, walking dinner, drankjes, excl btw). Indien u op de avond zelf de SPORTNEXT Evenementen Monitor à € 249,50 bestelt, krijgt u het bedrag van de bijeenkomst weer terug.

Meldt u hier snel aan voor deze exclusieve bijeenkomst. Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar!


De Nationale Evenementenkalender van Olympisch Vuur
De Nationale Evenementenkalender is een essentieel onderdeel bij het gezamenlijk realiseren van de Evenementenambitie uit het Olympisch Plan 2028. De kalender van sportevenementen heeft als doel om heel Nederland te laten zien welke grootschalige sportevenementen er in ons land georganiseerd worden.

Evenementen waarvoor een bid is uitgebracht en sportevenementen waar Nederland de ambitie heeft om ze te organiseren, staan er ook op. De Evenementenkalender van Olympisch bestaat uit internationale topsportevenementen, maar bevat ook nationale en regionale breedtesportevenementen. Het betreft dus sportevenementen om als bezoeker naar toe te gaan of om zelf aan deel te nemen. De Evenementenkalender levert een belangrijke bijdrage aan de drie speerpunten van Olympisch Vuur: vitale samenleving, excellente prestaties en economische impact.

De SPORTNEXT Evenementen Monitor
Een nieuwe naam en nieuwe inhoud voor de gerenommeerde Sport Evenementen Monitor van Respons:  Arko Sports Media en Respons brengen de Monitor dit jaar voor het eerst onder de vlag van SPORTNEXT uit. De SPORTNEXT Evenementen Monitor van dit jaar is dé monitor op het gebied van sportevenementen in Nederland. Nieuw is de ranglijst top 50 sportevenementen op basis van aantal bezoeken, mediaexposure en sociale media. De SPORTNEXT Evenementen Monitor bevat dit jaar ook voor het eerst informatie over de begroting van ’s-lands grootste sportevenementen. Tenslotte is van ieder van de 50 grootste sportevenementen een paginagroot gedetailleerd profiel opgenomen.