Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » KPN en Respons sluiten nieuw contract

KPN en Respons sluiten nieuw contract

KPN en Respons sloten onlangs een nieuw contract ten aanzien van informatie over publieksevenementen. KPN maakt al ruim tien jaar gebruik van de evenementeninformatie van Respons. Evenementen zijn belangrijk voor KPN. Het bedrijf streeft naar een goede service en dienstverlening, derhalve is optimaal goed bereik tijdens evenementen van groot belang. Nieuw element in het net afgesloten contract is een ‘evenementendashboard’ dat Respons voor KPN gaat bouwen.

Zowel de wereld van evenementen als mobiele communicatie zijn zeer dynamisch, aldus Fred van der Donk van KPN. KPN zoekt daarom samen met haar leveranciers constant naar innovaties voor mobiele capaciteit op evenementen.

De uitdaging om al het mobiele verkeer tijdens grote evenementen op te vangen is enorm. De mobiele gebruiker is gewend altijd en overal bereikbaar te zijn. Dit verwacht hij ook op evenementen met heel veel bezoekers op een locatie waar normaal weinig tot geen mobiel verkeer is. Met de gerichte evenementeninformatie van Respons kunnen we op effectieve wijze en waar nodig voor extra capaciteit zorgen.