Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Eerste editie Toerisme & Vrijetijdscongres in Breda

Eerste editie Toerisme & Vrijetijdscongres in Breda

NRIT Onderzoek organiseert samen met NHTV, Inholland, Saxion en Stenden op donderdag 15 september 2011 in Breda het 1e Toerisme & Vrijetijdscongres. Doel is om in één interactieve middag willen de hele Nederlandse vrijetijdssector te informeren over de nieuwste trends en mogelijke toekomstscenario’s, aldus de organisatie. Keynotes zijn trendwatchers en futurologen Lieke & Richard Lamb. Zij trappen af en praten de congresdeelnemers bij over de belangrijkste trends en ontwikkelingen waar de vrijetijdssector de komende jaren mee te maken krijgt.

Lieke Lamb

Het congres wordt afwisselend bij één van de vier deelnemende HBO’s georganiseerd. Het spits wordt afgebeten door NHTV die dit jaar gastheer is. De middag start om 13:00 uur met een lunch en De middag start om 13:00 uur met een lunch en bezoekers kunnen na de afsluitende borrel, geïnformeerd en geïnspireerd weer naar huis.

Workshops

Hart van het programma zijn zes inspirerende workshops die worden ingevuld door de vier HBO’s in samenwerking met de brancheorganisaties en innovatieve bedrijven en organisaties uit de sector. Met titels als ‘The war for talent, Our Common Future’, ‘Microfinanciering in toerisme’, ‘Wellness: the next trillion dollar industry’ en ‘Help, wat moet ik met social media’, wordt het brede spectrum van de sector belicht.

De middag wordt afgesloten met de spetterende Ja-maar® Omdenkshow, een interactief, inspirerend en humoristisch theaterprogramma.

Respons en NBTC zijn op het congres aanwezig met de Top 50 Dagattracties, de gloednieuwe gezamenlijke uitgave over de 50 best bezochte dagattracties in 2010.

Wanneer

Donderdagmiddag 15 september 2011 vanaf 13:00 uur

Locatie

NHTV internationaal hoger onderwijs Breda
MGR. Hopmansstraat 1-15
4817 JT  Breda

Informatie en inschrijving

Het aantal deelnemers is beperkt, dus schrijf snel in.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u hier.