Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Het 5e Nationaal Congres Citymarketing in 2012 in Eindhoven

Het 5e Nationaal Congres Citymarketing in 2012 in Eindhoven

De vijfde editie van het Nationaal Congres Citymarketing (NCC) zal in 2012 georganiseerd worden in Eindhoven.

Eindhoven heeft als creatieve innovatieregio de ambitie om in 2020 een leidende positie in Europa te hebben en een top-10 positie wereldwijd. Eindhoven heeft op inhoud een scherp profiel. Echter, dit wordt nationaal en internationaal nog te weinig gekend. Om de kwaliteiten van Eindhoven kenbaar en herkenbaar te maken, is door het college en de gemeenteraad van Eindhoven in 2010 een nieuwe citymarketingstrategie vastgesteld.
Het kader en de uitgangspunten leggen de basis voor een publiek en privaat breed gedragen ontwikkeling van een sterk merk Eindhoven.
Het jaar 2011 zal gebruikt worden om de eerste vervolgstap te zetten om tot uitvoering van de nieuwe citymarketingstrategie te komen.
Tijdens het NCC2012 informeren we u graag over de status van dat moment.

Wij zijn er trots op dat we gastheer zijn van het NCC2012 en wensen dat u zich in grote getale aanmeldt voor dit vakcongres. Wij hopen wederzijds veel kennis en ervaring met u te mogen wisselen.
Als locatie voor dit congres hebben we gekozen voor Strijp-S, een ontwikkelingsgebied in het centrum van de stad dat nu al een broedplaats is van creativiteit, de eigenschap die ons als citymarketeers niet vreemd is.

Graag tot 4 juni 2012 in Eindhoven,