Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » 1e editie Nationale Conferentie over cityhospitality

1e editie Nationale Conferentie over cityhospitality

Op woensdag 16 november organiseert de Hotelschool Den Haag in samenwerking met de gemeente Den Haag de eerste nationale conferentie over het thema ‘cityhospitality’,  een thema dat van steeds groter belang wordt voor de economische en maatschappelijke ontwikkeling van een stad. De conferentie belooft een spannende reis te worden langs inspirerende voorbeelden voor een gastvrije stad: van de bewegwijzering op Schiphol tot de  100%  gastvrijheidsbeleving van Disney USA. De reis begint op bijzondere wijze op het Norfolk-terrein en eindigt met een keynote speech van Tom Bisignano, voormalig Director of Special Events van Walt Disney World Resort.

De conferentie is bedoeld voor beleidsmakers, citymarketeers, docenten, onderzoekers en organisaties en bedrijven op het gebied van horeca, retail, vervoer en cultuur. Er zijn slechts 100 plaatsen, dus deelnemers moeten zich snel inschrijven.

Dag van de Citymarketing

Op donderdag 19 januari 2012 organiseert het Netwerk Citymarketing de 3e Dag van de Citymarketing, dit keer vindt het congres plaats in Hoofddorp. Het thema van dit jaar is Citymarketing vs Regiomarketing. Ga voor informatie over programma, sprekers etc. naar de website van het Netwerk.