Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Dit weekend met korting naar Hobby & Vrije Tijd met Eropuit.nl

Dit weekend met korting naar Hobby & Vrije Tijd met Eropuit.nl

Het WTC Expo in Leeuwarden staat dit weekend voor de 30e keer in het teken van Hobby & Vrije Tijd. Het evenement, dat ooit in Friese veemarkthallen als ‘Plant & Dier’ begon, is intussen uitgegroeid tot een megaspektakel verdeeld over vier overvolle beurshallen. Daar kunnen hobbyisten, dierenliefhebbers en sportievelingen genieten van een groot scala aan hobby’s, workshops en demonstraties. De publieksbeurs Hobby & Vrije Tijd staat in de top 100 grootste publieksbeurzen in Nederland en behoort tot de tien grootste beurzen in het WTC, aldus cijfers uit de Beurzen Monitor Online van Respons.

Hobby & Vrije Tijd is één van de bijna 50 aanbiedingen die te vinden zijn op eropuit.nl van NS. Bezoekers van de site krijgen tevens aantrekkelijke kortingen op bestemmingen als, Aqua Zoo Friesland, SIERAAD Art Fair en de Olympic Experience. Van de Spoor-aanbiedingen op de site kunnen alleen abonnementhouders van NS gebruik maken. Respons is, in nauwe samenspraak met NS, medeverantwoordelijk voor aanbiedingen op de site. Indien u interesse heeft om met een aanbieding op eropuit.nl te komen, kunt u contact opnemen met Suzanne Malestein.