Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Comeback Arrow Rock Festival in 2012?

Comeback Arrow Rock Festival in 2012?

Liefhebbers van rock opgelet! De organisatie van het Arrow Rock Festival onderzoekt of er in 2012 voor het eerst sinds 2008 weer een editie van het festival kan plaatsvinden. Dit meldde dagblad De Gelderlander op de website. Organisator Ad Ossendrijver wil met het Arrow Rock Festival terug naar het oosten van het land. “Dit jaar wil ik dat het festival weer wordt gehouden”, zegt Ossendrijver.  Als mogelijk plaats wordt het festivalterrein van Huntenpop in het Achterhoekse Silvolde genoemd.

Sinds 2008 wordt het festival om verschillende redenen niet meer gehouden. Eerder trokken edities van het Arrow Rock Festival rond de 50.000 bezoeken. Bands als Meat Loaf, Status Quo, Alice Cooper, Deep Purple, The Scorpions en Motörhead stonden er op het podium.

Voorzichtig wordt er ook al gespeculeerd over een datum in 2012, en wel op zondag 12 augustus. Huntenpop wordt dit jaar namelijk op 10 en 11 augustus gehouden, op deze manier zou Arrow Rock Festival logistiek en organisatorisch kunnen meeliften met Huntenpop.