Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » CLC-VECTA en Respons tekenen contract voor 3 jaar

CLC-VECTA en Respons tekenen contract voor 3 jaar

Riemer Rijpkema, directeur van Branchevereniging CLC-VECTA en Lex Kruijver van onderzoeksbureau Respons hebben vandaag hun handtekening gezet onder een contract dat beide partijen de komende 3 jaar weer aan elkaar bindt. Met de ondertekening is Respons ook de komende drie jaar ‘Preferred Supplier’ van het Centum voor Live Communication. Centraal in de samenwerkingovereenkomst staan de branchecijfers vak- en consumentenbeurzen die Respons jaarlijks opstelt voor CLC-VECTA centraal. De cijfers, die Respons voor het 12e achtereenvolgende jaar voor CLC-VECTA opstelt, worden in juni gepresenteerd.

Beurzen Monitor
Naast het opstellen van de branchecijfers Beurzen, publiceert Respons jaarlijks de Beurzen Monitor. Het rapport geeft belangrijke inzichten in de beurzensector en biedt voor beursorganisatoren, exposanten en overige belanghebbenden relevante informatie. Zo bestaat de Beurzen Monitor uit onder meer gedetailleerde profielen van de 50 grootste vak- en publieksbeurzen in Nederland en uitvoerige analyses van de Nederlandse beurzensector aan de hand van o.a. bezoekaantal, recette, mediumbestedingen en standruimte.

De harcopy Monitor is een 120-pagina’s tellend rapport waarin analyses staan over de markt van vak- en publieksbeurzen in Nederland. De analyses hebben betrekking op o.a. organisatoren, accommodaties, verkochte m² standruimte, medium-bestedingen, exposanten en uitgaven van bezoekers. Het rapport is opgesteld op basis van de gegevens van bijna 600 vak- en consumentenbeurzen (>=1.000 bezoekers) in 2013. De gegevens zijn afkomstig van o.a. organisatoren, accommodaties en vervolgens door Respons zijn bewerkt en geanalyseerd.

Bekijk de factsheet van de Beurzen Monitor 2014.  Meer informatie en/of bestellen, klik hier.