Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » CEO Manchester Marketing keynote op Nationaal Congres Citymarketing 2013

CEO Manchester Marketing keynote op Nationaal Congres Citymarketing 2013

De organisatie van het Nationaal Congrest Citymarketing (NCC) presenteert  met trots keynote Andrew Stokes, de Chief Executive van Marketing Manchester, de organisatie die verantwoordelijk is voor de nationale en internationale promotie van de stadsregio Manchester. Manchester ligt in het op twee na grootste stedelijke gebied van het Verenigd Koninkrijk met een bevolkingsomvang van 2,2 miljoen mensen. In Manchester wonen ca. een half miljoen mensen. 

Het initiëren en uitbouwen van de samenwerking met stakeholders in Manchester behoort tot de kerntaken van Andrew Stokes. Zo wordt bij bidprocessen voor internationale congressen en andere evenementen steevast de samenwerking opgezocht met andere partijen in de stad. Campagnes, zowel toeristisch als die gericht op het bedrijfsleven, worden zoveel mogelijk met de verschillende partijen in de stad opgezet en uitgevoerd. Andrew Stokes’ organisatie is tevens belast met het beheer en de ontwikkeling van het merk ‘Manchester’.

In zijn keynote zal Andrew Stokes aandacht besteden aan belangrijke citymarketing elementen als stakeholder participatie en het merk ‘Manchester’. Daarnaast zal hij ingaan op het succes van het bezoekersinformatie centrum van de stad, dat sinds de opening in 2010 een groot succes is. Ook zal hij vertellen hoe Manchester storytelling gebruikt in de marketing en communicatie van de stad.

Na Ils Neuts, de citymarketeer van Antwerpen, en keynote op het Nationale Congres Citymarketing 2012, is Andrew Stokes de tweede internationale citymarketing CEO op het NCC.

Programma NCC 2013

  • Ochtendprogramma gastgemeente Rotterdam
  • Inloop en lunch
  • Plenair programma
  • Interactieve themasessies – twee ronden
  • Uitreiking Nationale Citymarketing Trofee (NCT) en afsluitend programma
  • Aangeklede congresborrel


Aanmelden

U kunt zich via de website aanmelden voor het congres. De kosten bedragen €235,-. exclusief 21% BTW.

Graag verwelkomen wij u tijdens het Nationaal Congres Citymarketing op 17 juni a.s op het ss Rotterdam.

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen via info@nationaalcongrescitymarketing.nl of met Suzanne Malestein, via tel: 020-3457554.

Volg ons ook op Twitter via @NCCENL en gebruik #NCC13.