Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Binnenlands Bestuur ook in 2013 partner Nationaal Congres Citymarketing

Binnenlands Bestuur ook in 2013 partner Nationaal Congres Citymarketing

Ook in 2013 werkt de organisatie van het Nationaal Congres Citymarketing weer samen met Binnenlands Bestuur. Binnenlands Bestuur is een onafhankelijk platform voor ambtenaren en bestuurders bij de overheid. Naast de website is er een magazine, vacatures, mobiele site, App, diverse nieuwsbrieven,  boeken en een serie masterclasses. Ook is Binnenlands Bestuur zeer actief op social media. 

Binnenlands Bestuur is al sinds 2010 partner van het Nationaal Congres Citymarketing, dat in 2013 voor de zesde keer plaats vindt. Het congres, dat wetenschap, overheid en bedrijfsleven combineert en verbindt, is inmiddels een traditie geworden op het gebied van citymarketing en is dit jaar te gast in gemeente Rotterdam.

Thema
Storytelling, het thema van de 6e editie van het Nationaal Congres Citymarketing, spreekt velen aan, zo is de afgelopen maanden gebleken. Vele reacties kwamen bij de organisatie binnen na de aankondiging van het thema in november jl. Het programma van het #NCC13 biedt o.a. een workshop storytelling-technieken: hoe vertel je een authentiek verhaal? En natuurlijk het prachtige en inspirerende verhaal van het ssRotterdam zelf.

Interactieve themasessies en presentaties
Tijdens de themasessies wordt in twee ronden meer individueel en praktijkgericht ingegaan op een aantal actuele onderwerpen. De eerste sprekers en hun themasessie of presentatie worden volgende week op Nationaalcongrescitymarketing.nl bekend gemaakt.

Programma NCC 2013

  • Ochtendprogramma gastgemeente Rotterdam
  • Inloop en lunch
  • Plenair programma
  • Interactieve Themasessies – twee ronden
  • Uitreiking Nationale Citymarketing Trofee (NCT) en afsluitend programma
  • Aangeklede congresborrel

NCT
Aan het slot van het NCC zal voor de vierde maal de Nationale Citymarketing Trofee (NCT) worden uitgereikt aan de beste gemeenten op het gebied van citymarketing in 2012. Eric de Kluis, hoofdredacteur van Binnenlands Bestuur, zal ook in 2013 weer zitting nemen in de jury van de Nationale Citymarketing Trofee.Houd voor het laatste nieuws omtrent het NCC de website en Twitter (@NCCENL) in de gaten.

Early Bird
De inschrijving voor het Nationaal Congres Citymarketing 2013 is geopend! T/m 1 maart 2013 kun je je inschrijven voor het Early Bird tarief van € 199,-. Na deze datum bedragen de kosten voor deelname € 235,-.