Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Sport Evenementen Monitor

Sport Evenementen Monitor

Sport Evenementen MonitorDe Sport Evenementen Monitor geeft inzicht in de soorten sportevenementen die in het afgelopen jaar in Nederland zijn georganiseerd. In deze marktanalyse wordt een beeld gegeven van de bezoeken en deelname aan de sportenevenementen in Nederland, de geografische spreiding en de inkomsten afkomstig van bezoekers, deelnemers en sponsors.

De Sport Evenementen Monitor bevat tevens een ranglijst van de 50 best bezochte sportevenementen in Nederland en de uitgebreide profielen van deze ‘top 50′.

 

 

Facts & Figures
Factsheet

Bestellen

 

 

 

 

 

Sportevenementen Monitor Online

Naast de hardcopy versie bestaat er ook een online versie: de Sport Evenementen Monitor Online met daarin de gegevens van circa 600 sportevenementen op jaarbasis.  Het systeem, met eenvoudig te bedienen zoekfuncties, biedt historische gegevens en informatie over het huidige en volgende jaar. Meer informatie.

Toegang tot de Sport Evenementen Monitor Online kost € 750,- op jaarbasis. Kiest u voor een abonnement (minimaal twee jaar), dan ontvangt u 15% korting per jaar (excl. 21% BTW). U ontvangt bovendien de hardcopy versie van laatste editie van de Sport Evenementen Monitor. Wilt u deze monitor alleen hardcopy ontvangen dan betaald u € 325,00.

Bestellen

Gratis demoversie
U kunt gratis toegang tot de demoversie van de Sport Evenementen Monitor Online aanvragen. Vul onderstaande regel in en u ontvangt direct de logingegevens per email voor een demo-account.

Heer/mevrouw Achternaam * Emailadres * Telefoonnummer
captcha (neem over): Organisatie/school

 

Student?
Een aantal hogescholen en universiteiten heeft een abonnement op één of meer producten van Respons. Dit betekent dat je als student aan een van deze faculteiten via de mediatheek inzicht hebt in data van Respons. Meer informatie.

Nieuws