Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Beurzen Monitor

Beurzen Monitor

De Beurzen Monitor komt tot stand in samenwerking met branchevereniging CLC-VECTA. Deze hardcopy analyse van de Nederlandse beurzenmarkt bevat de officiële branchecijfers, een uitvoerige analyse van de sector en de profielen van de 50 grootste vak- en consumentenbeurzen in Nederland.

 

Facts and figures
Factsheet
Ranglijst

 

Bestellen
De Beurzen Monitor 2015 kost € 325,- (excl. 6% btw). Wanneer u een abonnement afsluit voor minstens twee edities krijgt u 15% korting.

Bestellen

 

 

Beurzen Monitor Online

De Beurzen Monitor Online geeft de ‘rauwe’ data van de beurzenmarkt via een persoonlijke log-in. De online tool bevat gegevens van alle vak- en consumentenbeurzen in Nederland vanaf 1.000 bezoeken. Het systeem biedt gegevens tot drie jaar terug en informatie over het huidige en volgende jaar. Meer informatie.

Gratis toegang demoversie
U kunt de Monitor Online gratis in actie zien. Door onderstaand formulier in te vullen, ontvangt u direct de logingegevens per email voor een demo-account.

Heer/mevrouw Achternaam * Emailadres * Telefoonnummer
captcha (neem over): Organisatie/school

Student?
Een aantal hogescholen en universiteiten heeft een abonnement op één of meer producten van Respons. Dit betekent dat je als student aan een van deze faculteiten via de mediatheek inzicht hebt in data van Respons. Meer informatie.