Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons presenteert nieuwe TOP100 op Festivak

Respons presenteert nieuwe TOP100 op Festivak

De 18e editie van Respons’ TOP 100 Evenementen Monitor zal op woensdag 13 november a.s. op de vakbeurs Festivak in de Jaarbeurs Utrecht worden gepresenteerd. Dan zal bekend worden welke evenementen zich een jaar lang het grootste entreeheffende en grootste vrij toegankelijke evenement mogen noemen.

Op woensdag 13 en donderdag 14 november a.s. vindt de 17e editie van Festivak plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Festivak is dé ontmoetingsplek voor de gehele publieksevenementenbranche. In samenwerking met de brancheorganisaties en diverse mediapartners is een inhoudelijk programma samengesteld.

Op 13 november zal Lex Kruijver de Respons TOP100 van grootste publieksevenementen in Nederland presenteren. Bent u ook zo benieuwd welk evenement er op 1 staat? Bezoek dan deze presentatie om 18.00 uur op het Centraal Beursterras!

De VVEM heeft een programma samengesteld waarbij u o.a. geïnformeerd wordt over de Evenement Assistent. Met deze intelligente regelhulp kan het aanvraag- en vergunningenproces voor evenementen eenvoudig en snel doorlopen worden. Deze vereenvoudiging neemt een hoop van de regeldruk weg bij organisatoren, maar ook bij gemeenten en hulpdiensten. Verder zal de VVEM in het lezingenprogramma stil staan bij ticketing (met name secundary ticketing), nooduitgangen in hekken en brandveiligheid bij evenementen.

Ook CLC-VECTA verzorgt inhoudelijke sessies op Festivak. De insteek van dit programma ligt op de persoonlijke ontwikkeling van organisatoren en event-managers. Diverse docenten van Master in Event Management nemen u mee in theoretische en praktische vraagstukken omtrent het organiseren van publieksevenementen.

Op de Festivak beursvloer staan een groot aantal leveranciers die producten en/of diensten aanbieden. Inmiddels staat de deelnemerslijst, die zich dagelijks nog uitbreidt, op de website.

Een bezoek aan Festivak en het lezingenprogramma is na registratie kosteloos. Voor meer informatie en registratie kijk op: www.festivak.nl .