Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Respons met facts & figures festivalmarkt op Buma Classical Convention

Respons met facts & figures festivalmarkt op Buma Classical Convention

Buma Classical Convention is een nieuw tweedaags evenement over klassieke muziek. Het evenement is een conferentie en festival ineen, dat op vrijdag 28 en zaterdag 29 november in het gloednieuwe TivoliVredenburg plaats vindt. Respons zal een bijdrage leveren met onderzoeksresultaten uit de Festival Monitor 2014, tijdens de sessie ‘Festivalkoorts’. 

De sessie ‘Festivalkoorts’zoomt in op hoe de klassieke muziekfestivals er momenteel voor staan. Ook Michiel Rovers, neemt zitting in de sessie; hij is medeauteur van het boek Festivalbeleving en onderzoeker bij de Hogeschool Utrecht bespreekt de do’s & don’ts en de nieuwste inzichten en trends op het gebied van festivalbeleving. Georges Mutsaerts, initiator van onder andere het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog, vertelt over zijn nieuwe klassieke muziekfestival Wonderfeel, dat volgend jaar zomer voor het eerst plaatsvindt.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van Buma Classical Convention.