Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Presentatie ‘facts on events & festivals’ op bijeenkomst SponsorTribune

Presentatie ‘facts on events & festivals’ op bijeenkomst SponsorTribune

SponsorTribune organiseert op woensdag 19 juni tijdens het grastennistoernooi Topshelf Open een bijeenkomst over de sponsoring van sport- en culturele evenementen. Vanuit de evenementenmonitor van Respons, presenteert Lex Kruijver feiten en cijfers over o.a. festivals, sportevenementen en beurzen. Hij maakt duidelijk hoe de Nederlandse evenementensector zich door de crisis heen laveert, met o.a. bezoekaantallen, media-exposure, social media, subsidies en sponsoring.

Evenementen, of dat nu sport of muziek en cultuur betreft, hebben steeds meer moeite met het vinden van sponsors. Op deze bijeenkomst van SponsorTribune wordt ingegaan op de (inter-) nationale ontwikkelingen in eventsponsoring en vertellen mensen uit de praktijk wat de beste strategieën zijn in het vinden van sponsors.

Presentaties van:

  • Wim Noordzij, sponsorwerver voor o.a. Rotterdam Unlimited, Parkpop en Ducos.
  • Lex Kruijver, directeur Respons
  • Birgit Soethof, sales manager Benelux Repuxom

Let op:

Deelnemers aan het seminar hebben ook toegang tot de wedstrijden van het tennistoernooi. Aanvang van de bijeenkomst is 13.30 uur. Programma en inschrijven voor de bijeenkomst kan op de website van SponsorTribune.

Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door Achmea, partner van het Topshelf Open, en Libema Events, organisator van het toernooi.