Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » NCC 2013 presentator Gert van’t Hof nieuw gezicht NOS Studio Sport

NCC 2013 presentator Gert van’t Hof nieuw gezicht NOS Studio Sport

NOS Sport heeft er een nieuw gezicht bij: Gert van ‘t Hof wordt presentator van NOS Studio Sport. Van ‘t Hof, die komt als vervanger van de naar Eredivisie Live vertrokken Toine van Peperstraten, is een ervaren presentator, die tal van programma’s presenteerde voor RTV Rijnmond en Omroep Zeeland. Gert van ’t Hof presenteerde op maandag 17 juni j.l. het Nationaal Congres Citymarketing 2013 op het ss Rotterdam. Hij begon zijn presentatieloopbaan in de jaren negentig bij Radio Rijnmond Sport, de regionale versie van Langs de Lijn. In 1999 volgde bij die zender de overstap naar de nieuws- en sportprogramma’s op televisie.

In 2005 begon Van ‘t Hof zijn eigen televisie-productiebedrijf ‘Voor de Buis’, maar hij bleef programma’s als FC Rijnmond en uitzendingen rond evenementen als de Rotterdam Marathon, de wielerzesdaagse en het ABN AMRO World Tennis Tournament presenteren voor RTV Rijnmond. Sinds een paar jaar is hij ook bij Omroep Zeeland te zien, zo is op NOS.nl te lezen.