Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » CLC-VECTA breidt team uit met Michel de Kruijf

CLC-VECTA breidt team uit met Michel de Kruijf

CLC-VECTA Centrum voor Live Communication heeft het team uitgebreid met Michel de Kruijf. Michel gaat zich binnen de vereniging bezighouden met leden- en sponsorzaken.

`We zijn meer dan tevreden dat we er in geslaagd zijn Michel aan te trekken’, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA. `Michel is de afgelopen 4 jaar werkzaam geweest bij preferred supplier Respons en heeft daardoor veel voeling met de branche. Dat komt de inwerkperiode en de sterkte van het verenigingsbureau ten goede’.

Het grootste deel van de werkzaamheden van Michel richt zich op het versterken en ondersteunen van de diverse bloedgroepen binnen de vereniging. Daarnaast speelt hij een belangrijke rol in de ondersteuning van de partners en preferred suppliers van CLC-VECTA opdat deze voor de leden van betekenis kunnen zijn.

Lex Kruijver, directeur Respons, is verheugd over het feit dat Michel bij CLC-VECTA aan de slag gaat. `In zijn nieuwe functie kan Michel met zijn inzet, enthousiasme en opgedane kennis over de Live Communication branche, een belangrijke bijdrage leveren aan de vereniging.’