Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » BNP Paribas en North Sea Jazz Festival in meerjarig partnership

BNP Paribas en North Sea Jazz Festival in meerjarig partnership

BNP Paribas is de komende drie jaar partner van het North Sea Jazz Festival. Met deze sponsoring is BNP Paribas naast het festival direct betrokken bij de Paul Acket Award voor getalenteerde jazzmuzikanten en de ondersteuning van North Sea Jazz Festival for Kids. De meerjarige sponsoring van het North Sea Jazz Festival bouwt voort op een succesvolle samenwerking in 2011, waarbij de bank het festival mede mogelijk maakte. Door het partnership met het North Sea Jazz Festival wil BNP Paribas een muziekstroming steunen die een belangrijke invloed heeft op de hedendaagse (populaire) cultuur in Nederland.

De Groep steunt met zijn BNP Paribas Foundation al meer dan 15 jaar verschillende internationale jazz festivals en muzikanten. Met de sponsoring van het North Sea Jazz Festival zet BNP Paribas zijn wens om een groter publiek in contact te brengen met jazzmuziek, extra kracht bij. Particuliere ondersteuning van culturele initiatieven is onmisbaar. BNP Paribas heeft dan ook een rijk verleden met sponsoring van culturele initiatieven die een groter publiek in aanraking moeten brengen met verschillende aspecten van cultuur. De meerjarige sponsoring van het North Sea Jazz Festival bouwt voort op een succesvolle samenwerking in 2011, waarbij de bank het festival mede mogelijk maakte. Door het partnership met het North Sea Jazz Festival wil BNP Paribas een muziekstroming steunen die een belangrijke invloed heeft op de hedendaagse (populaire) cultuur in Nederland.

André Boulanger, CEO BNP Paribas Nederland: “BNP Paribas heeft zich altijd ingezet voor cultuur. Ook nu zijn wij enorm blij en trots dat we in Nederland jazzmuziek en -muzikanten over de volle breedte kunnen steunen.”

Jan Willem Luyken, festival directeur North Sea Jazz: “We hebben afgelopen jaar voortreffelijk samengewerkt, BNP Paribas en North Sea Jazz zijn in mijn ogen een perfecte match. Ik ben dan ook heel blij dat we ons partnership de komende jaren gaan voortzetten en onze relatie verder kunnen verdiepen en uitbouwen. Zowel inhoudelijk als zakelijk zullen we elkaar versterken en ondersteunen waar nodig. Dit geeft een goed gevoel voor de toekomst.”