Beurzenkalender
 
Libelle Zomerweek
Wanneer? 21-05-2018 - 27-05-2018
Waar? Almeerderstrand, Almere
De Libelle Zomerweek is een jaarlijks buitenevenement waar bezoekers het mediamerk Libelle in 3D kunnen beleven. Er zijn meer dan 350 grote en kleine paviljoens, waar bezoekers kunnen shoppen. Er zijn optredens van bekende artiesten, modeshows, interviews met politici en columnisten van Libelle. En in de verschillende Libelle paviljoens worden er proeverijen, workshops, kookdemonstraties, make-up advies gegeven. Gemiddeld is men 6 uur op bezoek.
 
Huntenkunst
Wanneer? 25-05-2018 - 27-05-2018
Waar? SSP-Hal, Ulft
Internationale beeldende kunstmanifestatie voor professioneel werkende kunstenaars en galeriehouders Kunstbeurs voor zo'n 160 professioneel werkende kunstenaars en galeriehouders. De eigentijdse manifestatie bestrijkt alle disciplines binnen de beeldende kunst, dus van beelden, schilderijen, fotografie tot grafiek en mediakunst.
 
Bouwblokjes
Wanneer? 26-05-2018 - 27-05-2018
Waar? Evenementenhal Gorinchem, Gorinchem
Tijdens het evenement worden eigen creaties getoond, worden er bouwwedstrijden georganiseerd voor de kinderen, zijn er diverse demonstraties van de mogelijkheden die het nieuwe LEGO biedt en natuurlijk zijn er ook allerlei soorten LEGO te koop.
 
Platen CD Beurs
Wanneer? 27-05-2018 - 27-05-2018
Waar? Poppodium Metropool, Hengelo Ov
Openluchtbeurs voor liefhebbers van muziek
 
Tong Tong Fair Den Haag
Wanneer? 24-05-2018 - 03-06-2018
Waar? Malieveld, Den Haag
De Tong Tong Fair, voorheen Pasar Malam Besar, is een Euraziatische festival dat een combinatie kent van een cultureel festival, beurs en eetfestijn. De fair is een evenement waar oost en west elkaar ontmoeten. Bezoekers genieten van optredens van verschillende artiesten, auteurs en wetenschappers uit binnen- en buitenland. Er zijn dagelijks lezingen, workshops, muziek- en dansvoorstellingen en toneelproducties.
 
Italië Evenement: Smaak & Stijl
Wanneer? 01-06-2018 - 03-06-2018
Waar? Kasteel De Haar, Haarzuilens
Dit is hèt evenement om Italië nader te leren kennen. Proef de keuken, regio's en cultuur. Drie dagen ligt Italië in midden Nederland. Dit is het grootste Italie evenement van de Benelux.
 
Paranormaal Alternatief
Wanneer? 02-06-2018 - 03-06-2018
Waar? De Broodfabriek, Rijswijk Zh
De tweedaagse beurs geldt als ontmoetingspunt voor alle grote namen uit de paranormale wereld en alternatieve branche. Deelnemers uit Nederland en België presenteren een compleet aanbod van alle denkbare paranormale en alternatieve disciplines. Daarnaast biedt het evenement ook nog vijftig lezingen, workshops, demonstraties en optredens.
 
Cycle Vision
Wanneer? 15-06-2018 - 15-06-2018
Waar? Sportpark Sloten, Amsterdam
Alle bijzondere fietsen verzamelen zich op het evenement Cycle Vision in Venray. Dit jaar wordt de beurs centraal gesteld. Iedereen die eens iets meer wil weten waarom een ligfietser er altijd zo ontspannen uit ziet, of waarom ze zo hard gaan wordt uitgenodigd om eens wat meer kennis te krijgen. Naast de beurs zijn er probeerparcoursen op omliggende terreinen. Naast ligfietsen maken bezoekers kennis met de andere bijzondere fietsen die het evenement heeft, trikes, roeifietsen, rug aan rug tandems, handbikes, velomobielen. Kortom er is veel te zien en te doen of je nu houdt van wedstrijden, toertochten of gewoon ontspannen fietsen.De kinderen kunnen deelnemen aan speciale kinderrace, kinderprobeerparcours of activiteiten in de kinderhoek.
 
Internationale Kwekerijdagen
Wanneer? 16-06-2018 - 17-06-2018
Waar? Landgoed Bingerden, Angerlo
Op de Internationale Kwekerijdagen zijn planten de sterren van de show! Het is een planten feest in een omlijsting van de oude historische tuinen. Kwekers uit binnen en buitenland komen hier ieder jaar samen, met bijzondere collecties. Alles wat groeit en bloeit voor de tuin is op Bingerden te koop. Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen en voor al die gespecialiseerde kwekerijen hoeft men slechts één reis te maken. De tuinen zijn vrij toegankelijk en men kan overal even gaan zitten om uit te rusten of iets te eten op het grote terras voor het huis of onder de bomen in het park. Jaarlijks is er een thema dat ook het onderwerp is voor lezingen, gegeven door beroemdheden uit de tuinenwereld. De lezingen zijn bij het entreekaartje inbegrepen evenals het parkeren en een catalogus met de adressen van alle deelnemers. Sjouwen met zakken vol met planten is niet nodig. Er is een gratis planten parking waar de aankopen bewaard kunnen worden tot men naar huis gaat. De Internationale Kwekerijdagen maken van iedereen een tuinen freak!
 
Farm & Country Fair
Wanneer? 22-06-2018 - 24-06-2018
Waar? IJzerlo's Landschap, Aalten
De Farm en Country Fair is een dag puur genieten van het platteland. Deze Fair naar voorbeeld van de grote Engelse plattelandsshows is uniek in Nederland en zeer uitgebreid. Een lusthof voor fanatieke tuiniers, dé plek voor dierenliefhebbers en een must voor iedereen die houdt van luxe artikelen in landelijke sfeer. Op de beurs staan 400 standhouders en er is een doorlopend programma in meerdere showringen.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9