Beurzenkalender
 
Tong Tong Fair Den Haag
Wanneer? 27-05-2017 - 04-06-2017
Waar? Malieveld, Den Haag
De Tong Tong Fair, voorheen Pasar Malam Besar, is een Euraziatische festival dat een combinatie kent van een cultureel festival, beurs en eetfestijn. De fair is een evenement waar oost en west elkaar ontmoeten. Bezoekers genieten van optredens van verschillende artiesten, auteurs en wetenschappers uit binnen- en buitenland. Er zijn dagelijks lezingen, workshops, muziek- en dansvoorstellingen en toneelproducties.
 
KunstRAI
Wanneer? 31-05-2017 - 04-06-2017
Waar? RAI Amsterdam, Amsterdam
Art Amsterdam - de KunstRAI is hét podium voor hedendaagse kunst in Nederland. Ruim honderd galerieën presenteren er de nieuwste ontwikkelingen in de actuele kunst. Naast hedendaagse kunst zijn de beste kunsthandels uit Nederland aanwezig met werken van na 1945. Ook is er toegepaste kunst zoals sieraden, glas en keramiek te zien.
 
Boekenfestijn Apeldoorn
Wanneer? 08-06-2017 - 11-06-2017
Waar? Americahal Apeldoorn, Apeldoorn
De beurshal ligt vier dagen lang vol met boeken en cd-rom's, overzichtelijk uitgestald. De categorieën zorgen ervoor dat iedereen vindt wat hij zoekt. Zo is er een stripstraat, computer afdeling, jeugdhoek, culinaire corner, enzovoort. De boeken worden rechtstreeks bij uitgeverijen in binnen- en buitenland ingekocht en direct weer doorverkocht, waardoor de prijzen laag kunnen blijven.
 
Spirituele Beurs Spijkenisse
Wanneer? 10-06-2017 - 11-06-2017
Waar? Sportcentrum Halfweg, Spijkenisse
Op de Paranormaal Beurs kan men kennismaken met vrijwel alles omtrent het paranormale. Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera's, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars en masseurs aanwezig. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals boeddha's, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheids-producten als oliën en voedingsproducten.
 
Fleurig
Wanneer? 11-06-2017 - 18-06-2017
Waar? Tuinen van Appeltern, Appeltern
Fleurig biedt ruim 180 exposanten van de meest uiteenlopende producten en diensten aan op het gebied van tuinen, planten, tuinproducten en lifestyle. Meer dan twintig professionele hoveniers presenteren zich middels speciaal aangelegde tuinen, elk met een eigen thema.
 
Internationale Kwekerijdagen
Wanneer? 16-06-2017 - 18-06-2017
Waar? Landgoed Bingerden, Angerlo
Op de Internationale Kwekerijdagen zijn planten de sterren van de show! Het is een planten feest in een omlijsting van de oude historische tuinen. Kwekers uit binnen en buitenland komen hier ieder jaar samen, met bijzondere collecties. Alles wat groeit en bloeit voor de tuin is op Bingerden te koop. Deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen en voor al die gespecialiseerde kwekerijen hoeft men slechts één reis te maken. De tuinen zijn vrij toegankelijk en men kan overal even gaan zitten om uit te rusten of iets te eten op het grote terras voor het huis of onder de bomen in het park. Jaarlijks is er een thema dat ook het onderwerp is voor lezingen, gegeven door beroemdheden uit de tuinenwereld. De lezingen zijn bij het entreekaartje inbegrepen evenals het parkeren en een catalogus met de adressen van alle deelnemers. Sjouwen met zakken vol met planten is niet nodig. Er is een gratis planten parking waar de aankopen bewaard kunnen worden tot men naar huis gaat. De Internationale Kwekerijdagen maken van iedereen een tuinen freak!
 
Farm & Country Fair
Wanneer? 23-06-2017 - 25-06-2017
Waar? IJzerlo's Landschap, Aalten
De Farm en Country Fair is een dag puur genieten van het platteland. Deze Fair naar voorbeeld van de grote Engelse plattelandsshows is uniek in Nederland en zeer uitgebreid. Een lusthof voor fanatieke tuiniers, dé plek voor dierenliefhebbers en een must voor iedereen die houdt van luxe artikelen in landelijke sfeer. Op de beurs staan 400 standhouders en er is een doorlopend programma in meerdere showringen.
 
Modelspoorbeurs Houten
Wanneer? 01-07-2017 - 01-07-2017
Waar? Expo Houten, Houten
Een van de grootste modelspoorbeurzen van Europa die zeven maal per jaar wordt georganiseerd. Op ruim 700 meter tafel staan de modelsporen opgesteld.
 
Cycle Vision
Wanneer? 01-07-2017 - 02-07-2017
Waar? Sportpark Sloten, Amsterdam
Alle bijzondere fietsen verzamelen zich op het evenement Cycle Vision in Venray. Dit jaar wordt de beurs centraal gesteld. Iedereen die eens iets meer wil weten waarom een ligfietser er altijd zo ontspannen uit ziet, of waarom ze zo hard gaan wordt uitgenodigd om eens wat meer kennis te krijgen. Naast de beurs zijn er probeerparcoursen op omliggende terreinen. Naast ligfietsen maken bezoekers kennis met de andere bijzondere fietsen die het evenement heeft, trikes, roeifietsen, rug aan rug tandems, handbikes, velomobielen. Kortom er is veel te zien en te doen of je nu houdt van wedstrijden, toertochten of gewoon ontspannen fietsen.De kinderen kunnen deelnemen aan speciale kinderrace, kinderprobeerparcours of activiteiten in de kinderhoek.
 
Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam
Wanneer? 30-06-2017 - 10-07-2017
Waar? Cultuurpark Westergasfabriek, Amsterdam
De Amsterdam International Fashion Week is in 2004 gestart als initiatief om Amsterdam op de kaart te zetten als een bruisende, internationaal georiënteerde modebestemming. Fashion Week vormt tweemaal per jaar het hoogtepunt van de Nederlandse mode-business, met een programma vol modeshows, vakbeurzen, presentaties, lezingen en feesten. Het showprogramma is gericht op professionals. Om aan de enorme vraag van het grote publiek te voldoen, is het openbare progamma Fashion Week DOWNTOWN gestart: shows, feesten, lezingen en exposities, die in samenwerking met musea, galeries, clubs en winkeliers door de hele binnenstad worden georganiseerd.
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14