Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Bestellen

Bestellen

Alle monitoren van Respons zijn verkrijgbaar op ad-hoc basis en als abonnement. Genoemde bedragen zijn exclusief verzendkosten en BTW. Op alle monitoren zijn de algemene voorwaarden van de Respons Evenementen Monitor van toepassing. De bedragen voor de abonnementen hebben betrekking op een looptijd van 12 maanden. Hieronder kunt u uw bestelling aangeven in de daarvoor bestemde vakjes.

Producten Respons** Online * Hardcopy
Royal Monitor Online *  €5.270
Evenementen Monitor Online *  €4.095
Beurzen Monitor *  €2.500  €325
Festival Monitor *  €1.075  €325
Evenementen TOP100 *  €550  €395
Sport Evenementen Monitor  €750  €325
Gemeente Monitor (G50)  €395
SponsorMonitor  €375
(*bij afname van de online monitoren krijgt u tevens de hardcopy versie van de monitor)
(** Bij een abonnement ontvangt u 15% korting)
Naam organisatie
Contactpersoon *
Emailadres *
Postadres *
Postcode/plaats *
Telefoon
Telefax
Datum (dd-mm-jjjj)
Akkoord algemene voorwaarden?  ja


Online:
Gedurende de looptijd van het abonnement iedere dag onbeperkt toegang tot de actuele gegevens. De Monitor Online wordt het hele jaar door geactualiseerd. Tevens worden er continu nieuwe evenementen aan de database toegevoegd, waardoor u altijd over de laatste gegevens beschikt. De Monitor Online biedt u een uitgebreid dashboard voor eigen selecties en weergaven, om een indruk te krijgen hoe het systeem werkt kunt u de demoversie aanvragen.
Hardcopy:
De 'papieren' versies van de Monitor van Respons. Komen één keer per jaar uit en bevatten o.a. een ranglijst, profielen van o.a. evenementen, sponsors of gemeenten, sectoranalyses en een beknopt kalenderoverzicht. Voor een voorbeeld van een ranglijst en een profiel klik hier en hier.