Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Contact/routebeschrijving

Contact/routebeschrijving

Telefoon:
Fax:
E-mailadres:
KvK-nummer:
0031 (0)20-345 75 54
0031 (0)20-345 49 28
info@respons.nl
34156946
Postadres:
Respons
Postbus 9464
1006 AL Amsterdam
Bezoekadres:
Respons
Pilotenstraat 66
1059 CR Amsterdam
Contactformulier
Naam *
Bedrijf
Telefoon nr.
E-mail adres *
Onderwerp
Bericht
captcha (neem over:)

Lex Kruijver
(managing director)
lkruijver@respons.nl
Theo Kruijver
(finance)
tkruijver@respons.nl
Rianne Greven
(projectmanager congressen)
rianne@respons.nl

Laura Bischoff
(marktanalist/product manager)
laura.bischoff@respons.nl

Maaike Klaver
(marktanalist/product manager)
maaike.klaver@respons.nl

Bas Leijder Havenstroom
(online manager)
bas@respons.nlResearchers:
Catrijn Krol Lennart Cramer
Laurens van Westing
Accountmanager:
Marijn Oostenga Rosa van der Zwet

Routebeschrijving

Grotere kaart weergeven
Auto:
Vanaf de snelweg A4 vanuit Den Haag:
Neem ná de Schipholtunnel de afslag Sloten. Aan het einde van de uitvoegstrook rechtsaf. Volg deze weg. Na BP station (links) en IBM (rechts), bij eerste kruispunt rechtsaf slaan. Ná viaduct (Metro/trein) en vóór de snelweg, de afslag naar rechts nemen. Onderaan de afslag op T-kruising rechtsaf en met de bocht mee onder het viaduct door. Sla rechtsaf en ga aan het eind van de weg met de bocht mee naar links. Eerste straat rechts. Aan het eind van deze straat vindt u het kantoor van Respons, we zijn gevestigd op de 1ste verdieping. Er is ruim parkeergelegenheid.

Vanaf de A10-zuid (vanuit de richting Utrecht/Amersfoort):
Vanaf de zuid-as A-10, ná het WTC, richting Zaanstad aanhouden en dan meteen de afslag Sloten nemen. Aan het einde van de afslag bij de stoplichten linksaf slaan. Meteen ná de snelweg eerste afslag rechts. Onderaan de afslag op T-kruising rechtsaf en met de bocht mee onder het viaduct door. Sla rechtsaf en ga aan het eind van de weg met de bocht mee naar links. Eerste straat rechts. Aan het eind van deze straat vindt u het kantoor van Respons, we zijn gevestigd op de 1ste verdieping. Er is ruim parkeergelegenheid.

Vanaf de A-10-noord (Coentunnelweg vanuit de richting Zaanstad):
Ná het World Fashion Centre (rechts van de snelweg) de afslag Sloten S107 nemen. Aan het einde van de uitvoegstrook, rechtsaf en rechts aanhouden. Onderaan de afslag op T-kruising rechtsaf en met de bocht mee onder het viaduct door. Sla rechtsaf en ga aan het eind van de weg met de bocht mee naar links. Eerste straat rechts. Aan het eind van deze straat vindt u het kantoor van Respons, we zijn gevestigd op de 1ste verdieping. Er is ruim parkeergelegenheid.

Openbaar vervoer:
Vanaf station Amsterdam Sloterdijk of Lelylaan:
Overstappen op Metrolijn 50 richting Gein. Uitstappen bij halte Henk Sneevliet. Metrohalte naar beneden lopen, oversteken en linksaf slaan. U gaat met de bocht mee naar rechts, hierna met de bocht mee naar links onder het viaduct door. Sla rechtsaf, aan het eind van de weg gaat u met de bocht mee naar links. Eerste straat rechts. Aan het eind van deze straat vindt u het kantoor van Respons, we zijn gevestigd op de 1ste verdieping.

Op station Amsterdam Duivendrecht of RAI/Zuid WTC:
Overstappen op Metrolijn 50 richting Isolatorweg. Uitstappen bij halte Henk Sneevliet. Metrohalte naar beneden lopen, oversteken en linksaf slaan. U gaat met de bocht mee naar rechts, hierna met de bocht mee naar links onder het viaduct door. Sla rechtsaf, aan het eind van de weg gaat u met de bocht mee naar links. Eerste straat rechts. Aan het eind van deze straat vindt u het kantoor van Respons, we zijn gevestigd op de 1ste verdieping.