Monitor Online:  

Respons: dé bron van evenementeninformatie in Nederland » Agenda & uittips

Agenda & uittips

Verrijk uw website, applicatie of drukwerk zonder moeite met een up-to-date evenementenkalender op maat.

Rondzwerven op Oerol, dobberen op de Bossche Binnendieze of prachtige poëzie op Festival Sunsation in Lelystad. Het aanbod van mogelijkheden voor een dagje uit is groot. Met de beschikking over een geavanceerde database met duizenden uittips en een enthousiast en kundig redactieteam, is Respons helemaal thuis in de materie van de uitips.

Kalender

Content voor uw eigen uitkalender? Speciaal geselecteerde uittips die precies aansluiten bij uw doel en doelgroep? Respons verzorgt het tailor made. Van festivals, tentoonstellingen en attractieparken tot beurzen, markten en recreatiegebieden: wij hebben het.

Redactie

Respons beschikt over eigen redacteuren die dagelijks bezig zijn met het updaten en verwerken van de unieke content van Respons. Alle informatie wordt gecontroleerd en uittips worden voorzien van eigen, zelf geschreven teksten, tags en beeldmateriaal. Ook speciale, tijdelijke (kortings)acties worden door de redacteuren van Respons verzorgd.

Aanlevermogelijkheden

Wenst u eenmalig een ‘offline’ kalender? Of een widget die u rechtstreeks in uw site kunt plakken? Respons biedt een groot aantal technische varianten. Voor complete vrijheid in de toepassing van de content maakt u gebruik van onze API. Hiermee beschikt u altijd over up-to-date informatie die u geheel kunt inpassen in uw eigen website of applicatie.

Portfolio

Onder de afnemers van de agenda & uittipservices van Respons bevinden zich:

Affiliateprogramma

Respons werkt samen met diverse partners op leisure en uitgaansgebied. Samen met de partners worden jaarlijks meer dan 5 miljoen consumenten bereikt. De partnerships van Respons met deze partnerships hebben een verschillende invulling en hebben betrekking op o.a. levering van contentfeeds, verzorgen van kortingsacties/aanbiedingen, het verzorgen van verkoop van entree- en/of parkeerbewijzen. Hieronder staan de partners van Respons uitgelicht.


Dagje Uit (NS)


Dagje Uit is het dagrecreatieve platform van de Nederlandse Spoorwegen. Dagje Uit biedt de leukste en voordeligste uitjes met de trein.
Het platform (voorheen Eropuit) bestaat al sinds 1970 beschikt over een website (ns.nl/dagje-uit) en verstuurd regelmatig een E-special naar NS reizigers.
De content voor Dagje Uit wordt grotendeels verzorgd door Respons.

Facts & Figures
Sinds: 1970 (pocket), website sinds 2008
Unieke bezoekers website: 125.000 – 175.000 per maand
NS Nieuwsbrief: maandelijks in een oplage van 2.200.000
E-special: twee-maandelijks in een oplage van 700.000

MogelijkhedenPlaatsing uittip op Dagje Uit Kortingsactie/aanbieding via website en/of nieuwsbrief

Kosten: op aanvraag

 


Land van ANWB (ANWB)

Inspiratieportal van de ANWB.  Het Land van ANWB is in 2011 ontstaan als verkiezing voor het leukste uitje van Nederland. Inmiddels is het platform uitgegroeid tot een breed overzicht van dagrecreatieve uittips in Nederland. Respons levert een deel van de evenementencontent van het portal, de rest wordt voornamelijk aangebracht door leden zelf. Land van ANWB beschikt over een website, nieuwsbrief en App. 

Facts & Figures
Sinds: 2011 (website), nieuwsbrief en App sinds 2012
Aantal bezoekers website: 86.000 per maand
Aantal gebruikers App: ca 120.000
Nieuwsbrief: maandelijks in een oplage van 85.000

Mogelijkheden
Uittip op landvananwb.nl en App, incl. ticketverkoop.
Opname in de slider op de Land van ANWB homepage Div. bannerposities op homepage Land van ANWB
Exposure in de Land van ANWB nieuwsbrief
Kosten/aff. fee: basis 10%, overzicht op aanvraag

 


Nieuws